in

PANICĂ în centrul Londrei! Vehicul suspect lângă Westminster Abbey. Mai multe străzi închise de poliție

poliția westminster

O serie de străzi au fost închise, în această după-amiază, după ce poliția a fost chemată din cauza unui „vehicul suspect” în apropiere de Westminster Abbey.

Ofițerii de la Poliția Metropolitană spun că se află în apropierea bisericii și se ocupă de incidentul în curs, arată MyLondon.

Se crede că vehiculul se află în Broad Sanctuary, iar drumul este închis la intersecția cu Great Smith Street din apropierea bisericii, potrivit Transport for London.

PANICĂ în Londra: Bărbat înarmat împușcat mortal de polițiști în centrul capitalei britanice

Bridge Street este închisă spre vest, la Victoria Embankment, Whitehall este închisă la Trafalgar Square, iar traficul deviat este lent în Lambeth Place Road, Horseferry Road și pe străzile spre Trafalgar Square și Pall Mall, tot conform TfL.

Într-un tweet acum șters, @Fraser_Knight a scris că angajații Camerei Comunelor ar fi fost închiși în clădire. Tweet-ul spunea: „Echipa anti-bombă care se ocupă cu un vehicul suspect în Wesminster. Piața Parlamentului este blocată. Mi s-a spus că personalul din interiorul Camerei Comunelor este închis”.

O declarație a poliției metropolitane arată: „Poliția se află în prezent în vecinătatea Westminster Abbey, se ocupă de un incident în curs care implică ceea ce se crede a fi un vehicul suspect.”


PANICĂ în centrul Londrei! Vehicul suspect lângă Westminster Abbey. Mai multe străzi închise de poliție…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

sprijin militar

Marea Britanie promite un nou sprijin militar de 1,3 miliarde de lire sterline pentru Ucraina

Regina, înlocuită de prințul Charles pentru prima oară. Suverana Marii Britanii va fi absentă

Regina, înlocuită de prințul Charles pentru prima oară. Suverana Marii Britanii va fi absentă