in

VESTE TRISTĂ: Botoșăneanul dispărut în Anglia a fost găsit, prietenii lui sunt șocați!

Constantin Macsim, băiatul de 25 de ani originar din Botoșani, a fost găsit de autoritățile din Anglia. El fusese dat dispărut pe data de 8 martie iar prietenii lui au lansat sute de mesaje pe rețele de socializare pentru a-l găsi.

Din nefericire, trupul băiatului a fost găsit într-o pădure iar oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu el. Cunoscuții lui se află în stare de șoc și au umplut Facebook cu mesaje îndoliate.

”Din pacate ceea ce era pana acum un vis urat a devenit realitate. Coco, Costel, Costelus (Constantin Macsim) – fratele nostru si prietenul vostru nu mai e, insa va ramane vesnic viu in gandurile si amintirile noastre. Multumim tuturor pentru ajutor si sprijin, pentru gandurile bune, pentru discretie si pentru ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp. Calatorie linistita dragul meu fratior”, a scris sora lui pe rețeaua de socializare. Băiatul din Botoșani era stabilit în orașul Tamworth din Anglia unde lucra. A dispărut fără ca cineva să știe ce s-a întâmplat cu el și pe cine a văzut ultima dată.

Sursa: www.botosaneanul.ro

CITEȘTE ȘI: A dispărut în Marea Britanie. Familia îl caută

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sfatul psihologului Silvia Gerea: „Este mai ușor să crești bine un copil decât să repari un adult abuzat în copilărie”

O poștăriță a fugit în Anglia cu banii de curent ai unui sat întreg, peste 10 mii de euro