in

Vestul sălbatic. Doi bărbați s-au luptat cu macetele ziua în amiaza mare într-o zonă rezidențială din Anglia

Doi bărbați au fost filmați luptându-se cu macetele pe o stradă rezidențială din Lancashire, Anglia. În clip, aceștia pot fi văzuți lovindu-se unul pe celălalt cu armele, în jurul orei 15.15, duminică, în Morecambe.

Unul dintre cei doi este pe jumătate gol, în timp ce cealaltă poartă un hanorac. Amândoi par să sufere răni în luptă, unul dintre bărbați împărtășind fotografii cu tăieturi adânci la braț și la partea gâtului.

https://metro.co.uk/video/two-men-attack-machetes-residential-street-2415784/?ito=vjs-link

Polițiștii din Lancashire au declarat că doi bărbați, în vârstă de 31 și 26 de ani, au fost arestați pentru agresiune în legătură cu lupta de stradă.

Român din Anglia rupe în bătaie un compatriot. L-a bătut cu o crosă de golf până i-a fracturat coloana. Concluzia agresorului: „Un animal de rahat. MERITA!”

Sergentul James Pinder, a declarat: „Doi bărbați au fost arestați de poliție în legătură cu incidentul, dar știm că mai mulți oameni se aflau în zonă în momentul comiterii infracțiunii și aș încuraja martorii să ne contacteze. Îmi dau seama că acest incident a cauzat îngrijorare în Morecambe, dar evenimentele de această natură sunt rare și dorim să ne asigurăm că patrulele locuitorilor au fost sporite în zonă.”


Incidentul vine la câteva ore după ce poliția a fost chemată la o luptă cu arme în Corporation Park, Blackburn, în jurul orei 11.30, unde un bărbat a suferit răni la cap, în timp ce un al doilea avea răni înjunghiate pe braț, piept și spate.

Ambii au fost duși la spital. O investigație este în desfășurare, dar nu au fost efectuate arestări.

Ofițerii au declarat că cei doi bărbați au fost atacați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson a anunțat ce se întâmplă de luni, 17 mai. Ce restricții se ridică în Anglia în a treia fază a relaxării

Procesul românilor sclavi la o spălătorie auto continuă: „Aveam picioarele mâncate de apă și am primit 20 de lire pentru 9 zile de muncă”