in

Se trage în Londra ca în Vestul Sălbatic, două incidente majore în numai câteva zile

Se trage în Londra ca în Vestul Sălbatic, două incidente majore în numai câteva zile, în Camden și Newham, soldate cu șase răniți în total.

Polițiștii au arestat un al treilea suspect în legătură cu incidentul cu împușcături care a avut loc sâmbătă în Camden, în nordul Londrei.

Un grup mare se bucura de un grătar într-un spațiu comun comun din Clarence Gardens, când, la ora 22.00, cinci bărbați necunoscuți au început să tragă în mulțime, rănind patru persoane.

Polițiști înarmați au intervenit împreună cu paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra.

Toți cei patru răniți au fost duși la un spital local – două tinere de 17 și 19 ani, un bărbat de 28 de ani și o femeie de 73 de ani.

Unul dintre ei a fost externat de atunci, cu ceilalți trei încă internați – deși rănile nu le pun viața în pericol.


Echipa Specialist Crime North Reactive investighează incidentul, scrie Daily Express.

Polițiștii înarmați au descins la o proprietate din Camden și au arestat un tânăr de 22 de ani, suspectat de deținerea cu intenție a unei arme de foc.

Poliția a arestat, de asemenea, doi băieți adolescenți, de 16 și 17 ani, aseară, miercuri, 18 august, pentru deținere de arme de foc cu intenție.

Incident în Newham

Miercuri seară, un alt incident cu împușcături s-a înregistrat în Newham, în estul Londrei, care a lăsat doi bărbați răniți – unul dintre ei fiind în stare critică.

Ambele victime au fost împușcate în zona Upton Park din Newham, poliția primind un apel de urgență la aproximativ 22.50. La sosire, i-au găsit pe amândoi suferind de răni prin împușcare.

Într-o declarație a Poliției Metropolitane se spune: „Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, rămâne într-o stare critică; rănile celui de-al doilea bărbat, în vârstă de 18 ani, nu pun viața în pericol. Nu au existat arestări; ancheta continuă.”

Poliția a vizat în mod activ criminalitatea cu arme în capitală în ultimele săptămâni, iar luna trecută s-au aplecat asupra adreselor din Londra, executând 35 de mandate, efectuând 21 de arestări și confiscând șase arme de foc ilegale, precum și un număr mare de cuțite.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetăţean britanic condamnat la închisoare în afara țării, după ce a refuzat de mai multe ori să respecte protocolul şi să poarte mască

O româncă s-a întors din Irlanda și a murit imediat de COVID în România