in

VIDEO – Barking: Zeci de apartamente distruse într-un incendiu devastator

Un bloc de apartamente nou construit, situat pe Barking Riverside, în Barking, estul Londrei, a luat foc, duminică 9 iunie.

Înregistrările video postate pe Internet arată imagini șocante, clădirea fiind înghițită practic de flăcări. 100 de pompieri au fost mobilizați la fața locului.
Brigada de Pompieri din Londra a anunțat că 15 autospeciale și circa 100 de pompieri au fost mobilizați la fața locului pentru a stinge incendiul izbucnit la blocul de locuințe.

A fost deschisă o investigație după ce 20 de apartamente au fost distruse complet. Alte 10 apartamente au fost afectate grav de căldură și fum, potrivit Sky News.

Brigada de pompieri a anunțat pe Twitter că „parterul până la etajul șase sunt în flăcări”, înainte de a da asigurări că focul este „sub control”, puțin timp după ora 18:00.

Un bărbat și o femeie au fost tratați la fața locului pentru intoxicație cu fum, dar nu au fost raportate alte victime.

Încă nu se cunosc cauzele incendiului. Clădirile de locuințe din jur au fost evacuate, iar drumurile închise.

Utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit video-uri și imagini cu incendiul devastator.

Concluzie șocantă după incendiul de la Grenfell Tower. Mii de oameni locuiesc în blocuri izolate cu materiale inflamabile

În urmă cu doi ani, pe 14 iunie 2017, un incendiu uriaș a izbucnit la blocul de locuințe Grenfell Tower, cu 24 de etaje, din North Kensington, vestul Londrei, cu puțin timp înainte de ora 1:00 dimineața.

În urma incendiului devastator, 79 de persoane și-au pierdut viața. Peste 70 de persoane au fost rănite și 223 de persoane au reușit să scape. Acesta a fost cel mai grav incendiu din Marea Britanie izbucnit la un bloc rezidențial de la cel de-al Doilea Război Mondial.

Londra. Bilanțul tragediei de la Grenfell Tower a ajuns la 79 de morți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânăr băut, cu permis valabil doar în Marea Britanie, provoacă un accident în Suceava și fuge de la locul faptei

IMAGINI TERIFIANTE! Un vânător englez își hrănea câinii cu pui de vulpe vii