in

VIDEO -Carantina lui Boris. Trafic intens în Londra, în prima zi de interdicții majore în Marea Britanie. Șantierele sunt pline de muncitori, stațiile sunt pline de oameni

Se pare că mulți oameni nu vor să ia în considerare noile interdicții impuse de guvernul britanic pentru lupta împotriva coronavirusului, cel puțin nu în centrul Londrei.

Viața se desfășoară normal, cu oameni ieșiți pe străzi, la plimbare sau la alergat. Mulți nu par a ține cont cont de interdicțiile anunțate aseară de premierul britanic. Din câte am observat, pe străzi nu există mai mulți polițiști decât de obicei.

În centrul Londrei, traficul dinspre estul orașului se desfășoară greu, foarte multe autoturisme și autoutilitare sunt pe străzi.

Boris Johnson a anunțat că, începând de aseară, 23 martie, oamenii din Marea Britanie vor avea voie să părăsească locuințele numai pentru „scopuri foarte limitate” – cum ar fi cumpărături de bază; un exercițiu fizic pe zi; pentru orice nevoie medicală; să călătorească la și de la locul de muncă atunci când este „absolut necesar”.

Oamenii sunt avertizați să nu se întâlnească cu prieteni sau membri de familie cu care nu locuiesc.

Cumpărăturile sunt permise numai pentru produse esențiale, cum ar fi mâncare și medicamente, iar oamenii sunt sfătuiți să cumpere cât mai puțin.


Poliția are acum puterea să aplice regulile, inclusiv prin amenzi și rețineri.

Toate magazinele care vând bunuri neesențiale, cum ar fi magazinele de îmbrăcăminte și electronice, se vor închide începând din această seară.

Marea Britanie se închide. Oamenii nu mai au voie să părăsească locuințele decât în scopuri limitate. Magazinele care vând lucruri neesențiale vor fi închise

Criza coronavirus: Britanicii plecați în străinătate, chemați de urgență în țară

Bibliotecile, locurile de joacă, sălile de sport în aer liber și lăcașurile de cult se vor închide de asemenea.

Sunt interzise toate adunările a mai mult de două persoane, exclusiv din cele cu care locuiți.

Toate evenimentele sociale, inclusiv nunțile și botezurile sunt interzise. Sunt permise doar funeraliile.

Londonezii așteaptă închiderea orașului. Ministrul Sănătății din UK șochează: „Imunizarea colectivă nu a fost niciodată o strategie”

Parcurile vor rămâne deschise pentru exerciții, dar adunările vor fi dispersate de poliție.

Restricțiile vor fi supuse unui „control constant” și vor fi verificate din nou în trei săptămâni. Acestea vor fi relaxate „dacă există dovezi arată că oamenii sunt capabili să le respecte.”

Foto și video – Mihai Lungu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie se închide. Oamenii nu mai au voie să părăsească locuințele decât în scopuri limitate. Magazinele care vând lucruri neesențiale vor fi închise

Medici

52 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava, infectate cu coronavirus: «Sunt medici care şi-au dat demisia, nu au mai rezistat terorii»