in

VIDEO – Clipe de groază pentru un taximetrist român din Plymouth. I-a fost furată mașina cu clientul în ea


Clipe de groază pentru un taximetrist român din Plymouth, sudul Angliei. Acesta a povestit cum un individ i-a furat mașina în timp ce clientul se afla încă pe bancheta din spate.

Toată poveste a fost filmată de camera din autoturism.

Potrivit lui Corneliu Croilă, taximetrist, un grup de tineri i-a înconjurat mașina, râzând și făcând fotografii.

Taximetristul a declarat că oprise la un bancomat, atunci când s-a întâmplat incidentul.

„În timp ce așteptam, s-au apropiat mai mulți tineri care au început să sară pe taxi și să tragă de uși”, spune românul.

 Șoferul a ieșit din mașină pentru a-i alunga, însă unul dintre aceștia s-a urcat la volan și a demarat în trombă, neținând seama că unul dintre pasageri era încă pe bancheta din spate. În timpul acesta tinerii de pe trotuar se distrau copios și filmau în continuare.

Acesta a început să strige: „Te rog… dă-mi drumul!” Totul a fost filmat de camera pe care românul o are montată în taxi. Pe fimare se aud chiar țipetele disperate ale pasagerului răpit.

„A fost norocos că nu a omorât pe nimeni și nici nu s-a răsturnat”, a spus șoferul. „Conducea ca un terorist”, a continuat acesta.

Românul a încercat să îl urmărească pe individ din mașina unui prieten, dar nu a reușit să se țină după el. În cele din urmă, taxiul a fost găsit de poliție, abandonat pe o trecere de pietoni, dar suspectul nu a fost încă prins.
Deputatul Matei Dobrovie: Consulatul din Londra este suprasolicitat, comunitatea este îngrijorată

Leytonstone. Doi români au fost loviți INTENȚIONAT cu mașina. Unul dintre ei a murit