in

VIDEO – Fanii britanici au sărbătorit în stradă până în zori calificarea în semifinalele Euro 2020. Bătaie cu poliția în centrul Londrei

Fanii britanici au sărbătorit în stradă până în zori calificarea în semifinalele Euro 2020. După ce au terminat berea din pub-uri și baruri în timpul meciului de aseară, suporterii au continuat petrecerea în stradă.

În Trafalgar Square din Londra – unde există p zonă oficială pentru fanii Euro 2020 – oamenii îmbrăcați în echipamentul echipei Angliei și înfășurați în steaguri au sărbătorit victoria cu 4-0 asupra echipei Ucrainei.

Sute de persoane s-au adunat, de asemenea, în Leicester Square, în apropiere, după meci. Pe măsură ce au curs râuri de alcool, situația s-a înrăutățit, iar poliția a trebuit să intervină, scrie Daily Mail.

VIDEO – Anglia este în semifinalele Euro 2020 după ce a învins Ucraina cu 4-0 la Roma. Echipa Albionului visează deja la trofeu

Fanii au plecat pe străzile Londrei, ca să petreacă în Pall Mall, Leicester Square și Piccadilly Circus.

Poliția s-a ciocnit cu fanii Angliei în Leicester Square. Filmările de aseară arată polițiști care se luptă să aresteze mai multe persoane, în timp ce mii de fani fac scandal în centrul Londrei.

Apoi, poliția a trebuit să se mute în Piccadilly Circus pentru a dispersa mulțimea, formând baricade umane.

Sute de susținători au fost reținuți în urma victoriei Angliei, mai scrie Daily Mail.

Anglia este în semifinalele Euro 2020, după patru goluri înscrise în poarta Ucrainei, în sferturile de finală ale turneului final european.

Căpitanul Harry Kane înscris al treilea gol în minutul 49, aducând milioane de fani în extaz la doar câteva minute după ce Harry Maguire a marcat al doilea gol al Angliei, pe Stadio Olimpico din Roma.


… Fanii britanici au sărbătorit în stradă până în zori calificarea în semifinalele Euro 2020. Bătaie cu poliția în centrul Londrei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

anglia este în semifinalele euro

VIDEO – Anglia este în semifinalele Euro 2020 după ce a învins Ucraina cu 4-0 la Roma. Echipa Albionului visează deja la trofeu

o companie britanică

Alungați de Brexit: O companie britanică s-a mutat în România pentru a nu pierde contractele din UE