in

VIDEO – Imagini șocante pe străzile Londrei. Un grup de elevi atacă oamenii de la o terasă

Aproximativ 30 de elevi sunt filmați în timp ce atacă mai mulți bărbați care stăteau pe terasa unui pub din centrul Croydon, zona de sud a Londrei.

Atacul s-a întâmplat miercuri, 5 iunie, în jurul orei 17.15.


Imaginile cu incidentul au devenit virale pe rețelele de socializare și arată cum grupul atacă un bărbat din fața Barului Milano.

Omul ar fi fost urmărit de grupul de copii de-a lungul High Street și a încercat să caute ajutor intrând pe terasă.

Videoclipul șocant arată în jur de 10 elevi în uniformă care aruncă cu scaune și cu sticle cu lichid în oamenii de la terasă.

VIDEO – Londra, Bexley. Peste 100 de elevi s-au luat la bătaie cu bâte de baseball și cuțite. „A fost ca în Irak”

Omul încearcă să se protejeze tot cu un scaun, pe care îl pune deasupra capului.

Alți oameni care se află în afara pub-ului încearcă să îi sară în ajutor. O serie de băuturi sunt apoi aruncate în direcția bărbatului, înainte ca elevii să se împrăștie.

„Omul a căutat să se refugieze în zona noastră de fumat și clienții au încercat să îl ajute”, a spus un reprezentant al pub-ului.

Poliția Metropolitană a lansat o investigație și a arestat deja doi adolescenți de 13 și 14 ani, în legătură cu acest atac.

Orice persoană care are informații cu privire la atac este rugată să contacteze poliția la 101, citând dosarul 6146 / 05JUN sau Crimestoppers, la 0800 555 111.Falsificatorii români, prejudicii de milioane de lire sterline companiei de transport londoneze

Londra, Dagenham: Tânăr român găsit mort, cu venele tăiate și mai multe lovituri pe corp. Părinții au nevoie de ajutor pentru repatriere!