in

VIDEO – Imagini uluitoare pe Westminster Bridge. Lovit în față de un rom care înșală turiștii cu alba-neagra: „No photo! You understand?”
Un turist român aflat pe Westminster Bridge a încercat să filmeze romii care înșală turiștii cu așa zisul joc de noroc clandestin alba-neagra. De fapt, o înșelăciune pentru care în România poți fi judecat și condamnat la închisoare.

Cu toate că este un loc public, românul a fost împiedicat să filmeze. Mai mult, din imagini se observă că a fost atacat atât fizic, cât și verbal, de cel care înșela trecătorii cu alba-neagra.

Cel atacat a postat un mesaj pe Facebook în care descrie întâmplarea și face remarci rasiste cu privire la romi:

„Tiganii de pe westminster bridge, in centrul londrei. Treceam pe langa si m am oprit sa filmez ca doar nu e interzis intr un punct turistic. Sunt cu sutele de parca e taraba lor acel loc. Mi au dat peste telefon de l am scapat pe jos,dupa care m am trezit cu un pumn in fata venind de nicaieri. Alba-neagra,furand banii oamenilor. Astazi erau vreo 7 grupuri de tigani, la 10 metri distanta unii de altii,cate 7-8 in grup. Raaau am ajuns fratilor…da de acum,fereasca d zeu sa prind vreun cioroi borat de asta, ca ii rup mufa😠😠😠😠😠😠😠😠 Ce intelegi cand vezi un tigan? Furaciuni,dat in cap,beneficii,talharii si toti se roaga sa le moara mamele..bine fac astia ca va dau afara din toate tarile boratilor!!!!”

Comentariile un au întârziat să apară. În timpa ce unii blamează faptele romilor de pe pod, alții le iau apărarea acestora. Iată câteva dintre ele.

Ne-au facut de ras pe unde s-au dus….o sa va fugareasca astia dupa BREXIT ca Francezi!”

„Romanilor astea cinstiti….proveniti dintr.o tara care va facut ea de ras (Romania) stati linistiti ca nu va fac Tigani de ras prin Europa.:)))))”

„Dnt Marius, zau ???? Esti chior, sau nu vezi postarea video ? Au impanzit tot pamantul, imputitii astia. Fura, la munca nu merg, pe urma intind mana sa le dea statul ajutor social, ca ,, au ameteli ” daca sunt trimisi la munca….Unde n-ar fi norocul sa puna unii bomba pe ei….”

„Tssss! 2018 ! Una dintre cele mai mari atractii turistice din capitala! Cum este posibil asa ceva, cum?💁‍♂️”

„Apreciez gestul si efortul tau, cred ca ar trebui sa contactezi Politia si sunt sigur ca se vor lua masuri, mai ales ca ai dovezi. Sa nu-ti fie rusine sau frica, e o dovada de curaj ce ai facut, lucru de care nu multi romani sunt in stare.”

„Trebuia să-ți vezi de treaba ta..”

„Ăștia sunt diasporezilor care vin pe zece august…..barbugiu, hoții, cerșetorii,escrocii etc, nu oamenii cinstiți care au plecat cu adevărat la munca”

„Nu iau partea nimanui ,au gresit,isi merita pedeapsa,dar asta nu inseamna ca toti “tiganii” sunt la fel.”

Cu alba-neagra pe podul Westminster
Un interlop din Brăila s-a predat autorităților române din Londra. Se ascundea de doi ani

Român din Irlanda de Nord: „Aici trebuie să știi să te ferești. Unor amici le-au fost băgate bombe în cutiile poștale”