Menu
in

VIDEO – Maneliștii din Anglia au un mesaj pentru Regină, înainte de ieșirea din UE: „Ai milă de noi, nu ne trimite-napoi! Cu socialele, noi ne-am făcut vilele”

O manea cântată de niște români pe o stradă din Anglia a devenit virală pe Internet. Aceștia s-au înregistrat în timp ce interpretau câteva versuri cu trimitere la ieșirea Marii Britanii din UE și au postat videoclipul pe Tik Tok.

Românii îi cer Reginei Elisabeta II să „aibă milă” de ei și să nu îi trimită înapoi. Ei descriu și viața bună pe care o au în regat: „Că aici e bună viața, aici în Anglia!/ Cu toate socialele, noi ne-am făcut vilele,/ Și-am luat numai taxe mari/ Și-am dat bani la lăutari”.

Cerșetorii și infractorii străini ar putea fi expulzați din Regatul Unit în temeiul legilor privind imigrația ce urmează să fie introduse la sfârșitul perioadei de tranziție pentru Brexit.

A apărut „maneaua reginei”: „Ține-o, Doamne, pe regină/Ca să-mi cumpăr limuzină” – VIDEO

Conform normelor privind imigrația ce urmează să fie dezbătute în Parlament și care urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie, vagabondajul va deveni motiv de refuz sau anulare a permisiunii de a sta în Regatul Unit.

https://www.tiktok.com/@danydany.93/video/6886908413633154305?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.stiridiaspora.ro%2Fmanelisti-romani-mesaj-pentru-regina-angliei-nu-ne-trimite-inapoi-cu-ajutoarele-noi-ne-am-facut-vilele_457436.html&referer_video_id=6886908413633154305

Cei mai expuși expulzării vor fi cei care comit infracțiuni sau manifestă un comportament antisocial, cum ar fi cerșetoria agresivă, scrie Evening Standard.

Publicația mai arată că aceste lucruri ar face parte dintr-un plan de acțiune guvernamental pe termen lung pentru combaterea vagabondajului.

Cu toate acestea măsura expulzării ar fi o ultimă soluție după ce s-au epuizat alte opțiuni și s-au efectuat verificări pentru a se asigura că cei afectați nu sunt victime ale sclaviei sau ale traficului de persoane, au subliniat oficialii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version