Menu
in

VIDEO – Noi imagini de la locul crimei din Park Lane. Se poate vedea cuțitul cu care a fost ucis românul Tudor Simionov

Șeful românului ucis în dimineața de 1 ianuarie la o petrecere de lux din Park Lane, în centrul Londrei, spune că l-a avertizat pe Tudor Simionov să nu accepte slujbe la petrecerile lui Eddie Davenport din cauza „mulțimii pe care o atrage”.

Noi imagini apărute pe Internet îl arată pe fostul sportiv român în timp ce înfruntă mai mulți oameni, cu puțin timp înainte să fie omorât.

Mai mult, la un moment dat în film apare și cuțitul cu care se presupune că a fost înjunghiat mortal Tudor Simionov.

Bărbații sunt înconjurați de mai multe femei care strigă, în timp ce aceștia se confruntă deasupra capotei unei mașini.

În imagini mai apar și alți doi agenți de ordine care se luptă cu bărbații în fața clădirii unde a avut loc incidentul.

Unul dintre aceștia se numește Kamil Okpara, înjunghiat și el în atac și care acum se află în spital, scrie Daily Mail.

Potrivit cotidianului amintit, intrarea la petrecere a costat 2000 de lire sterline de persoană, iar Eddie Daventport ar fi fost cel care a luat banii, cu toate că avocații acestuia susțin că nu el a organizat evenimentul.

Okapara, scrie Daily Mail, a acceptat slujba din noaptea de Revelion din cauză că avea nevoie de bani.



Peter Adamski, director al companiei de securitate Prestige, spune că i-a cunoscut pe cei doi oameni de ordine. El a spus despre român că era un bun boxer, fost soldat în armata română. „L-am angajat să lucreze la un hotel în centrul Londrei, de la ora 18.00”, a declarat acesta. „Când a terminat, la ora 3.00, a plecat pentru a lucra la Park Lane, la petrecerea lui Eddie, pentru a câștiga mai mulți bani. Nu știam că va face asta, pentru că dacă aș fi știut, i-aș fi spus probabil să nu o facă”, a spus reprezentantul Prestige.

„Tudor lucra ca om de ordine la petrecerile lui Eddie de mai bine de o lună. De fapt, am vorbit cu el despre asta și i-am spus să nu lucreze acolo, din cauza mulțimii pe care o atrag aceste petreceri. Dar el plănuia să se căsătorească, să întemeieze o familie și avea nevoie de bani”, a mai spus Adamski.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version