in

VIDEO – Pasageri în pericol! Un rom dat în urmărire internațională a sărit la bătaie într-un avion Ryanair

Un cetățean român de origine romă, dat în urmărire internațională, a făcut un scandal monstru la bordul unui avion de pasageri care se deplasa din Belgia spre Malta, relatează Neptun TV. Situația l-a forțat pe comandantul aeronavei să aterizeze de urgență în Italia, unde românul a fost arestat.

 

Altercația a izbucnit în timp ce avionul companiei Ryanair a decolat din Bruxelles și zbura la altitudinea de 10.000 de metri în drumul spre Malta, informează cotidianul Corriere della Sera, citat de NTV.

Potrivit Mediafax, mai mult de zece persane ar fi încercat să îl calmeze pe cetățeanul român aflat în stare de ebrietate, iar scena a fost filmată de un pasager.Nicio persoană nu a fost rănită grav în altercați, însă comandantul aeronavei a decis aterizarea de urgență pe aeroportul orașului italian Pisa.

Compania Ryanair a confirmat luni dimineață incidentul produs în seara zilei de 3 noiembrie. “Aterizarea de urgență a fost decisă din cauza unor pasageri care au provocat o altercație“, a transmis Ryanair, explicând că asistenții de bord au încercat să detensioneze situația.

După aterizare, persoanele implicate în violențe au fost audiate de poliția italiană.

S-a decis arestarea românului acuzat că a generat incidentul. Este vorba de Cristian Ioan S,. un bărbat în vârstă de 31 de ani dat în urmărire internațională de autoritățile române pentru furt calificat în formă agravată și conducerea unui vehicul fără permis, scrie Il Messaggero.

 

Autoritățile române au fost contactate și urmează să declanșeze procedura de extrădare.

Românii, cei mai mulți deținuți din închisorile Uniunii Europene

S-a umflat extremismul în ei! Bătaie între membrii UKIP în Parlamentul European

VIDEO – Londra, Bexley. Peste 100 de elevi s-au luat la bătaie cu bâte de baseball și cuțite. „A fost ca în Irak”

Scandal cu bâte de baseball între români și musulmani în Luton

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Englez prins în timp ce conducea cu viteza de 203 km/h pe Autostrada A1 din România

Fiscul taxează tot: îi obligă pe bunici să ia chirie de la nepoți și să plătească impozit