in

VIDEO – Român bătut cu bestialitate cu o rangă, în Luton. ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

Un român a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi (se pare că tot români) în centrul orașului Luton. În imaginile filmate de un trecător apare unul dintre bătăuși care îl lovește fără milă, cu o rangă de fier, pe cel căzut la pământ.

Filmul a ajuns pe Facebook, iar o persoană care spune că este rudă cu cel bătut a scris că a fost rănit grav și operat pe creier.

Femeia spune că vărul ei s-a dus la magazin să cumpere țigări, alături de un alt tânăr, minor, iar atacatorii s-ar fi legat din senin de ei.
„Erau puși pe scandal, copiii au fugit și ei au fugit după copii și băiatul minor a apucat sa fuga și celălalt a rămas și s-a întâmplat ce s-a întâmplat și noi suntem șocați se mai bate lumea da nu așa in halul acesta”, a scris tânăra pe Facebook.

https://www.facebook.com/khalid.naeem.376258/videos/139851146658190/

Potrivit Luton Today, bătaia a avut loc pe 27 octombrie, la ora 1.10 noaptea.

„A fost un atac urât, violent care a lăsat victima în spital cu leziuni grave. Fac apel către oricine a asistat la această faptă să ne contacteze, precum și oricine care ne poate ajuta să identificăm cei doi bărbați despre care credem că pot avea informații vitale despre incident”, a declarat  Scott Hannam de la Poliția Luton.

Oricine are informații este rugat să îl contacteze pe acesta, la 101 citând referința C / 46181/2017. De asemenea, puteți apela Crimestoppers, anonim, la numărul 0800 555 111.

Englez beat intră peste vecinul român și îl ia la bătaie. „Nu îmi plac ROMÂNII!”

VEZI VIDEO – Bătaie cu bâte de baseball între români și polonezi la Birmingham

VIDEO – Pasageri în pericol! Un rom dat în urmărire internațională a sărit la bătaie într-un avion Ryanair

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Peisaj din România, premiat de The Telegraph. Fundătura Ponorului, unul dintre ultimele locuri sălbatice din Europa

„La muncă, nu la-ntins mâna”. Sfatul Marii Britanii pentru românii din regat