in

VIDEO – Români blocați pe Aeroportul Luton din cauza furtunii. Au huiduit și au cântat imnul RomânieiZeci de români care au rămas blocați câteva ore pe Aeroportul Luton, din cauza anulării unor zboruri, la sfârșitul săptămânii trecute, au început să huiduie și să facă scandal. Mai mult, ei i-au molipsit și pe pasagerii britanici aflați în aceeași situație. S-a strigat la unison „București, București”, iar compatrioții noștri au cântat și imnul național.

Oficialii aeroportului au anunţat întâzierea, iar compania aeriană le-a oferit banii înapoi sau un bilet pentru prima eronavă spre ţară, având în vedere vremea severă.

„Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord urmărește îndeaproape evenimentele legate de anularea, la data de 27 iulie 2018, a zborurilor companiilor Ryanair și Wizz Air, pe rutele Londra-Budapesta, respectiv Londra-Arad. Misiunea diplomatică a efectuat, în regim de urgență, demersuri pe lângă cele două companii aeriene în vederea identificării unor soluții și pentru a se asigura că cetățenilor români le sunt respectate drepturile. De asemenea, reprezentanții Ambasadei României la Londra s-au asigurat că cetățenii români au primit apă și vouchere pentru mâncare. În urma demersurilor misiunii diplomatice, a rezultat faptul că pasagerii cursei Wizz Air aflați pe aeroportul Luton au fost relocați către alte zboruri cu destinația România”, a precizat MAE într-un comunicat.

Mai multe zboruri au fost anulate, către mai multe ţări europene, după ce vremea de la Londra nu a permis desfăşurarea zborurilor în condiţii de siguranţă.

Românii blocaţi pe Luton din cauza vremii huduiue şi fluieră

Românii care au rămas blocaţi câteva ore pe aeroporul din Luton, în urma anulării unor zboruri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi-au vărsat nervii pe oficiali. Toate detaliile, aici: https://bit.ly/2mO9H6t

Posted by OMG News on Saturday, July 28, 2018

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a declarat că în noaptea de 27 iulie, compania a fost obligată să anuleze mai multe zboruri, din cauza unor furtuni puternice. Pasagerii afectaţi au fost notificaţi prin email sau SMS a anunţat reprezentantrul comaniei Ryanair, oferindu-li-se, varianta returnării banilor pe bilete sau un loc într-un zbor ulterior, când vremea o va permite.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în urma demersurilor misiunii diplomatice, a rezultat faptul că pasagerii cursei Wizz Air aflaţi pe aeroportul Luton au fost relocaţi către alte zboruri cu destinaţia România, în timp ce pasagerii cursei Ryanair au fost ținuți la sol, în aerogară.

„În ceea ce priveşte situaţia grupului de cetăţeni români aflaţi pe aeroportul Stansted, precizăm faptul că acestora le-a fost asigurată cazarea de către Universitatea Cambridge, instituţie în cadrul căreia grupul de cetăţeni români a participat la un program educaţional. Cetăţenii români urmează să îşi continue călătoria către România, în cursul zilei de mâine (duminică – n.r.), cu un autocar pus la dispoziţie de universitate. Doi diplomaţi români din cadrul ambasadei menţin permanent legătura atât cu companiile aeriene, cât şi cu cetăţenii români aflaţi pe cele două aeroporturi”, se mai arată în comunicat.

NOU pentru românii din UK! Notariat în Limba Română la Londra, notar dublu calificat, în UK și România

Marea Britanie sub caniculă. Pompierii cer interzicerea grătarelor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nigel Farage: „UE vrea să atragă Marea Britanie într-o criză și nu avem cum să ne opunem”

VIDEO – Dosar penal pentru șoferul mașinii cu numărul de înmatriculare M..E PSD. Polițiștii din București au ridicat plăcuțele și i-au reținut permisul