Menu
in

VIDEO ȘOC – Răpire ca în filme în estul Londrei. Un bărbat a fost lovit cu pumnii și băgat cu forța într-o dubă

Poliția face apel la populație după ce un bărbat a fost răpit, ziua în amiaza mare, de pe o stradă din cartierul Redbridge, din estul Londrei.

Potrivit poliției, martorii au văzut doi bărbați duminică, 11 aprilie, ieșind dintr-o dubă Ford gri, pe Queen Mary Avenue. Aceștia au lovit cu pumnii un bărbat, după care l-au băgat cu forța în dubă. Un al treilea suspect se afla în interiorul autovehiculului.

https://ziarulromanesc.net/wp-content/uploads/2021/04/Desktop-2021.04.14-14.38.07.01.mp4

Autoutilitara a plecat apoi, urmată îndeaproape de un BMW negru – al cărui șofer vorbise cu victima cu câteva momente înainte de sosirea dubei.

Bărbat arestat pe Aeroportul Heathrow pentru răpirea unui copil. Se îmbarcase într-un avion spre București

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat o percheziție în zonă. Autoutilitara a fost urmărită în zona Chigwell și ulterior oprită în Brooks Parade, Chigwell. Trei bărbați au părăsit duba și au fugit de la fața locului.

Doi bărbați – în vârstă de 20 de ani – au fost arestați în apropiere. Ulterior au fost acuzați.

Victima – în vârstă de 30 de ani – a fost scoasă din spatele autoutilitarei și dusă la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol.

Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru urmărirea celui de-al treilea suspect din autoutilitară, precum și a șoferului autoturismului BMW.

Oricine are informații este rugat să sune poliția la 101; citând cazul CAD3965 / 11 apr. Alternativ, puteți suna anonim la Crimestoppers: 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version