in

VIDEO șocant: Copil de 12 ani, filmat în timp ce conducea un camion

VIDEO șocant: Copil de 12 ani, filmat în timp ce conducea un camion

Un fată de 12 ani a fost filmată în timp conducea un camion pe autostrada M1 Dungannon, din Irlanda de Nord, scrie DailyMail. 

Imaginile șocante au apărut pe rețelele de socializare pe 13 septembrie și au fost criticate vehement.


La începutul clipului se poate observa că autostrada pe care circula camionul era una aglomerată. Câteva momente mai târziu, camera este îndreptată spre persoana de la volan, care era de fapt un copil.

Impact nimicitor în Londra. Un camion a intrat într-o casă. Șoferul a murit, iar un copil de 11 ani se zbate între viață și moarte

În spatele cabinei camionului se află un alt copil, împreună cu un bărbat, care o supraveghează pe fata de 12 ani cum conduce.

Tânăra pare destul de relaxată la volan, în timp ce conduce de-a lungul autostrăzii. La un moment dat, bărbatul se deplasează din cadru, iar tânăra șoferiță ia ochii de pe drum pentru a-l privi.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus: „Suntem conștienți de filmările care au fost distribuite pe rețelele sociale și facem anchete”.

Este a doua oară când un șofer minor a fost filmat conducând un camion în aceeași zonă.COVID-19: Primarul Sadiq Khan vrea noi restricții în Londra, pentru a se evita „creșterea uriașă a cazurilor” de coronavirus

Angajații supermarketurilor din Marea Britanie, scuipați și înjurați de COVIDIOȚI

Angajații supermarketurilor din Marea Britanie, scuipați și înjurați de COVIDIOȚI