in

VIDEO ȘOCANT: Un tânăr atacă trei bărbați cu maceta în Londra


Un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a atacat trei bărbați cu maceta, în plină zi.

Incidentul s-a petrecut pe în 2018, în Londra, iar polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor în iunie, acest an. Procesul s-a încheiat marți, 24 septembrie, când tânărul și-a primit sentința – 8 ani de închisoare.

Atacul violent a fost surprins de camerele de supraveghere stradale. În înregistrarea făcută publică de Poliție se observă cum britanicul, pe nume Dominic Cummins, se plimba cu un scuter când a recunoscut trei persoane care se aflau într-o mașină, oprită la semafor, arată Poliția Metropolitană.

Cummins a oprit scuterul pe trotuar, a scos o macetă din pantaloni și a alergat amenințător spre autoturism. Șoferul și pasagerul din dreapta au ieșit imediat din mașină și au apucat să fugă de agresor.

Acesta s-a întors însă la mașină, unde se mai afla încă un bărbat, pe bancheta din spate. Acesta a încercat să fugă, însă a căzut, iar agresorul a reușit să îl prindă, moment în care filmarea se oprește.

Cummins l-a atacat pe bărbat și i-a provocat mai multe tăieturi cu maceta pe mâini, piept și la cap. Cu toate că pierduse mult sânge, victima a reușit să se urce la volanul mașinii și să scape de agresor.

„Cummins a executat acest atac brutal în mijlocul zilei, declanșând panică printre trecători care s-au temut pentru viețile lor. Este un individ violent și le mulțumesc martorilor și juraților că ne-au ajutat să îl condamnăm”, a declarat detectivul Andrew Bray.

Londra, un oraș periculos. Adolescent de 16 ani, ucis cu maceta în Camden
Premiile Europene MoneyGram pentru antreprenorii străini

Microbuz cu români care plecau la muncă în Anglia, răsturnat în Bistrița-Năsăud