in

VIDEO – Spărgător periculos căutat de poliție. Se oferă recompensă de 20.000 de lire sterline. Ar putea fi român

Un bărbat periculos este căutat de Politie, iar proprietarul casei oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru prinderea lui. Acesta a bătut trei femei după ce a spart o casă din Bedfordshire,

Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire.

Bărbatul purta o vestă reflectorizantă și ținea în mână un pachet, ceea ce arăta că este posibil să lucreze la o firmă de curierat sau să se dea drept o persoană care lucrează acolo.

El a intrat în casă cu gândul să fure, însă din nefericire în casă se aflau mama proprietarului, soția și fiica acestuia.

În momentul în care a intrat, individul a lovit-o pe mama proprietarului care s-a prăbușit inconștientă la podea. După aceea a atacat-o pe fiică, pentru ca în final cea de-a treia femeie să fie lovită cu bestialitate.

Pe imaginile de supraveghere se poate observa cum agresorul le târâie pe cele două femei inconștiente dintr-o cameră în alta.

Proprietarul casei a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea atacatorului, scrie observator.tv.

„Această persoană nu a fost prinsă și este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiți această postare în Marea Britanie, dar și în comunitățile de români și bulgari. Fiica mea și-ar putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operație la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informații care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informații poate să sune la +44 75301 66666 sau la 999.Nepotul lui Winston Churchill, exclus din Partidul Conservator de Boris Johnson

Marea Britanie renunță la anularea libertății de circulație pentru cetățenii UE imediat după Brexit