in

VIDEO TERIFIANT! Bărbat înjunghiat în nordul Londrei. Atacatorii filmează în timp ce îl urmăresc și sar cu cuțitele pe el

Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost înjunghiat în spate de mai multe ori, într-un atac ce a avut loc pe 11 iunie, în jurul orei 15.30, în Willesden, Brent, nordul Londrei.

Atacatorii au filmat cu telefoanele mobile în timp ce își vânau victima pe stradă, dar și momentul în a care au pus-o la pământ cu cuțitele.


Victima a fost dusă în stare gravă la spital, scrie Daily Mail, dar starea sa s-a îmbunătățit.

Unul dintre atacatori a distribuit pe Internet imaginile, probabil pentru a se lăuda. În film, agresorul filmează victima rănită și insistă cu mândrie asupra rănilor provocate de el și de prietenii lui.

În clipul distribuit se pot vedea mai mulți atacatori, cu glugile trase pe fețe, urmărind victima în josul străzii Chapel Close, unii dintre ei pe biciclete, alții pe jos. Un complice conduce o mașină în spatele lor și filmează totul.În cele din urmă, victima este prinsă, iar cel care filma oprește vehiculul pentru a se alătura găștii de infractori. Aceștia pot fi văzuți cu îl lovesc cu sălbăticie pe cel căzut deja la pământ.

Într-un al doilea clip, victima este întinsă cu fața în jos pe trotuar, plină de sânge.

Cel care filmează insistă asupra rănilor, îl insultă și îi amenință mama, în timp ce cel rănit geme din cauza loviturilor.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Ofițerii au fost chemați la marți, 11 iunie, la ora 15: 26, la Chapel Close, intersecția cu Chancery Crescent, NW10. Un om, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost găsit la fața locului, cu răni multiple. Victima a fost dusă la un spital din Londra, unde starea lui este acum descrisă ca fiind stabilă; rănile sale nu mai sunt considerate a-i pune viața în pericol. Nu au fost făcute arestări. Anchetele continuă. Orice persoană care are informații trebuie să contacteze poliția prin intermediul codului CAD 4612 / 11Jun”.

Brent: Tânăr de 20 de ani, înjunghiat grav. Poliția a închis zonaGabriela Firea se operează la Londra. S-a fotografiat alături de soțul ei chiar în fața spitalului

Pasagerii unui avion Blue-Air spre București, la un pas de tragedie. O eroare de calcul putea să se termine cu un dezastru