in

VIDEO – Teroare în Londra. Pensionar de 91 de ani, împins pe linia de metrou


Un bărbat care a împins un pensionar de 91 de ani pe linia de metrou în stația Marble Arch și a încercat să împingă un alt bărbat în stația Tottenham Court Road a fost condamnat.

Potrivit My London, Paul Crossley, din Leyton, a fost găsit vinovat de două tentative de omor de juriul de la Old Bailey, după un proces de cinci zile.

Faptele s-au petrecut în aprilie 2018, iar procesul a avut loc după câteva luni de evaluare psihiatrică a individului. În cele din urmă, medicii au decis că inculpatul poate să facă închisoare, fiind condamnat la o pedeapsă pe viață din care va trebui să execute cel puțin 12 ani.

Pe 27 aprilie 2018, Crossley a încercat de două ori să împingă un bărbat de 23 de ani pe linia de tren în stația Tottenham Court Road.

Înregistrările CCTV arată victima reușind să-și se reechilibreze cu ajutorul celorlalți călători și să evite căderea în fața trenului care se apropia pe Central Line. Au lipsit doar câteva secunde ca acesta să nu ajungă în fața trenului.

Crossley a plecat apoi în stația Marble Arch. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 91 de ani, mergea de-a lungul platformei. Crossley a alergat spre bărbat și l-a împins cu forța pe șine. Victima a suferit multiple fracturi și o rană gravă la cap.Un călător s-a urcat pe șine și a reușit să ajute victima să se urce pe platformă, rănindu-se la mână.

Crossley a fost reținut și apoi arestat mai târziu de polițiștii de la transporturi.
Anglia: Suspecți români în cazul furtului unor cărți rare în valoare de 2 milioane de lire sterline

Interlopi români, în vizită la echipa U21 a României înaintea meciului de la Bologna