in

Violator „din Europa de Est” căutat la Londra, poliția cere informații populației

Violator din Europa de Est căutat la Londra: Poliția caută un bărbat cu care ar dori să vorbească, după ce o femeie a fost prinsă și agresată sexual în timp ce mergea pe stradă, în sudul Londrei.

Violator din Europa de Est căutat la Londra

Atacul a avut loc în jurul orei 1 dimineața pe 21 noiembrie, când femeia, în vârstă de 40 de ani, mergea pe Heathfield Road din South Croydon.

Femeia a fost prinsă de un bărbat care apoi a agresat-o sexual. Ea a reușit să scape de el și a fugit apoi a sunat la poliție. Agenții au sosit imediat și au efectuat o căutare în zonă, dar nu au reușit să-l găsească pe suspect. Poliția crede că a părăsit zona în direcția South End, scrie mylondon.news.

Bărbatul se crede că este din Europa de Est și este descris ca având aproximativ 5 ft6 și în vârstă de 30 de ani. La momentul atacului, el purta o jachetă neagră și avea părul scurt și tuns.

Îl recunoașteți pe acest om?

Astăzi (6 aprilie), ofițerii care investighează agresiunea sexuală au publicat un portret robot al unui bărbat cu care ar dori să vorbească.

Poliția a îndemnat pe oricine care îl recunoaște pe bărbatul din e-fit să cheme poliția la 101, citând CAD 559/21Nov21. Alternativ, pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Crește contribuția la National Insurance

Crește contribuția la National Insurance, cu cât vor plăti mai mult lucrătorii din UK începând de azi

Roman Abramovici a cumpărat altă echipă de fotbal, în Turcia

Lăsat fără Chelsea, Roman Abramovici a cumpărat altă echipă de fotbal, în Turcia