in

Violatorul în serie din Edgware a fost prins. Între timp a mai răpit două femei


Un bărbat care se ascundea de poliție căutat pentru trei violuri, unul dintre ele în zona Edgware, a fost prins după ce alte două femei a fost răpite, la 150 de mile de Cheshire, scrie The Sun.

Joseph McCann, în vârstă de 34 de ani, a fost filmat în timp ce era transportat într-o mașină de poliție la primele ore ale dimineții de luni, 6 mai.

În cel mai recent incident produs în duminică, 5 mai, două femei au fost forțate să urce într-un Fiat Punto negru, în centrul orașului Congleton.

După ce o urmărire, mașina lui McCann a fost găsită într-un copac, pe un drum rural.

Negociatorii, împreună cu paramedicii, au fost trimiși la fața locului, iar McCann a fost luat în custodie la primele ore ale zilei de luni.

McCann – căutat pentru trei violuri ce au avut loc la sfârșitul lunii aprilie – a fost identificată de către poliția Cheshire după ce cele două femei au fost răpite în centrul orașului, duminică, la ora 18.45.

Mașina a ieșit de pe carosabil, după ce a fost urmărită de polițiști, nu înainte de a lovi un alt autoturism, iar șoferul a fugit.

McCann era urmărit de Scotland Yard după ce două femei au fost răpite din nordul Londrei, una dintre ele din Edgware, pe 25 aprilie.

Au fost duse la Watford, dar au reușit să scape ajutate de doi muncitori români, după ce l-au lovit în cap pe atacator cu o sticlă de votcă.

Apoi a reieșit că o a treia femeie a fost atacată la în Watford, Hertfordshire, pe 21 aprilie.

Ministerul Justiției a lansat o revizuire urgentă după ce a apărut că McCann ar fi putut fi eliberat în mod eronat din închisoare, în luna februarie a acestui an.

El a fost eliberat în mod automat după ce ispășise jumătate dintr-o sentință de trei ani pentru furt, dar ar fi trebuit să treacă înainte de o comisie de eliberare condiționată.
Jean-Claude Juncker, declarații erotice cu privire la Brexit: „Ne-am pierdut libidoul”

O bandă din Bacău a acaparat Westminster Bridge și păcălește turiștii cu alba-neagra. Cum a exportat România infracționalitate în toată Europa