in

Violența a atins cote maxime în Londra. Bătaie cu săbii și cuțite în plină stradă

Imagini șocante surprinse pe străzile din Londra, unde mai mulți bărbați s-au bătut cu săbii și cuțite în mijlocul zilei.

În jur de 20 de persoane au participat la lupta care a avut loc în apropierea a două gări aglomerate din Croydon, sudul Londrei, scrie Daily Star.

Incidentul a pornit ca o luptă între doi bărbați, care a escaladat rapid și s-a ajuns la o adevărată bătaie în masă, „ca-n filme”.

Poliția a anunțat că a făcut peste 150 de arestări în cartierul londonez Croydon începând cu luna martie, pentru trafic de droguri și violență.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus: „Poliția a fost chemată pe London Road, în Croydon, la puțin după ora 19.02, marți, 3 septembrie, pe motiv că 20 de bărbați se luptă cu arme.”

Un singur cuțit a fost ridicat de la locul incidentului, în timp ce agresorii au fugit la venirea poliției.


Massive fight on London Road, Croydon, September 3rd.Up to 20 fighting with swords, knives and metal baseball bats.Welcome to the new sights of diversity in London.

Posted by Sean Walsh on Tuesday, September 10, 2019
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români au amenințat echipajul unui avion WizzAir Londra-București. Aterizare de urgență la Frankfurt – VIDEO

Afaceri cu maidanezi din România vânduți ca animale de companie în Marea Britanie. Câinii, ținuți în condiții mizerabile