in

Weekend însângerat în Londra. Doi morți prin înjunghiere și o femeie rănită grav cu toporul

O serie de acte violente au avut loc în acest weekend pe străzile Londrei, în urma cărora doi oameni au murit și trei au fost răniți grav.

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în Sydenham, în sudul Londrei, pe 10 aprilie, în timp ce un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei de 85 de ani, în aceeași, într-o casă din Ilford, estul Londrei.

Tot în Ilford, o femeie în vârstă de 50 de ani a fost atacată cu un topor și grav rănită. Femeia a fost dusă de urgență la spital unde a rămas în stare critică.

Poliția a arestat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, suspectat de tentativă de crimă.

Un alt adolescent a fost înjunghiat și dus de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în Southwark, între Tower Bridge și London Bridge, duminică, 11 aprilie.

Adolescent ucis în Sydenham

Poliția a fost chemată în Sydenham unde fusese raportat un bărbat înjunghiat. Acolo a fost găsit un tânăr de 17 ani, întins pe jos, în jurul orei 19.20.

Trecătorii au încercat să îl salveze pe tânăr, cu ajutorul unui operator de urgență, însă totul a fost în zadar.

Potrivit unei înregistrări, omul de la telefon întreba frenetic: “Ce altceva mai e nevoie să fac? Ce altceva mai e nevoie să fac acum ?!”

Din păcate, băiatul a fost declarat mort imediat după ora 20:00.

Crimă în Ilford

Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei în vârstă de 85 de ani, într-o casă din Rushden Gardens, Ilford.

Poliția a identificat-o pe femeie drept Loretta Herman. Mark Herman, 54 de ani, din Rushden Gardens, Ilford, a fost acuzat, sâmbătă, 10 aprilie, de crimă și arestat preventiv.

Plumstead: Român acuzat de crimă în sud-estul Londrei. A ucis o femeie cu cuțitul

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Poliția a fost chemată în Rushden Gardens vineri, 9 aprilie, la ora 10: 51. Ofițerii au fost asistanți de paramedici de la Serviciul de Ambulanță din Londra. O femeie de 85 de ani a fost găsită inconștient, fără respirație. În ciuda eforturilor ofițerilor și paramedicilor, ea a fost declarată moartă cu puțin timp înainte de prânz.”

Potrivit primelor investigații, femeia a fost înjunghiată în gât.

Atac cu toporul

O femeie a fost „grav rănită” după ce a fost atacată de un bărbat cu topor, pe 9 aprilie, în Ilford.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de crimă.

Se crede că bărbatul și femeia se cunoșteau, iar Poliție Metropolitană a declarat că „se crede că incidentul este de natură domestică”. Femeia, care are peste 50 de ani, a fost dusă de urgență la spital și a rămas într-o stare critică.

Înjunghiere la Bridge London

Un adolescent a fost dus de urgență la spital cu răni înjunghiate, după un atac cu cuțitul, lângă London Bridge, la primele ore ale dimineții de 11 aprili.

Victima în vârstă de 19 ani, care a fost dusă la spital unde s-a constatat că rănile nu îi pun viața în pericol.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pregătiri de război cu Rusia? Marea Britanie trimite avioane de luptă în România pentru „a contracara agresiunea lui Putin în Europa de est”

Anglia. Relaxare cu scandal. Clienții unui pub au invadat strada fără a ține cont de măsurile de protecție