in

Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin

Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin

Patru persoane au fost înjunghiate și o femeie a murit ucisă în timpul unui weekend plin de violență, în Londra.

A fost efectuată o singură arestare, iar cercetările sunt în desfășurare. Poliția îndeamnă pe oricine are informații să contacteze forțele de ordin, anunță MyLondon.

Trei bărbați înjunghiați în Hounslow

O triplă înjunghiere a avut loc în Hounslow, iar trei bărbați, inclusiv un adolescent, sunt internați în spital.

Cei trei au fost înjunghiați pe Hounslow High Street duminică (20 martie). Ofițerii de poliție și echipaje ale Serviciului de Ambulanță din Londra au venit la fața locului, după ce au primit un apel la ora 4:19. Serviciile de urgență au găsit trei bărbați cu răni prin înjunghiere.

Un bărbat, de 26 de ani, fusese înjunghiat într-un picior. Un altul, un tânăr de 21 de ani, avea o rană la spate, iar un al treilea bărbat, de 18 ani, fusese tăiat la picior.

Bărbații au fost transportați la spital cu răni care nu le puneau în pericol viața. Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Duminică, 20 martie, la ora 04:19, poliția a fost chemată la o proprietate nerezidențială de pe High Street, Hounslow, pentru un scandal. Ofițerii și Serviciul de Ambulanță din Londra [LAS] au localizat trei bărbați care suferiseră răni prin înjunghiere. Toți trei au fost transportați la spitale din Londra.


Nu au fost făcute arestări, iar cercetările continuă. Martorii sunt rugați să sune la 101, și să citeze referința 1293/20MAR.”

Studentă ucisă în camera da cămin

O tânără de 19 ani a suferit răni grave și a murit după ce a fost găsită sâmbătă (19 martie) la o universitate din Clerkenwell. Poliția dat numele victimei, Sabita Thanwani, iar un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Ofițerii au fost chemați la Arbor House, strada Sebastian, la ora 5.10, unde o tânără fusese rănită, după ce studenții au auzit țipete din camera ei. Medicii au descoperit că a suferit răni grave la gât și, în ciuda eforturilor, a fost declarată moartă la fața locului.

Noapte violentă în Londra. Un mort și doi răniți pe străzile capitalei britanice

Studenții au susținut că Sabita a fost la o întâlnire și că un bărbat care a fugit de la fața locului.

„Cred că este destul de periculos la Londra, nu mă așteptam să se întâmple așa ceva, mie sau vreunuia dintre prietenii mei, sau cuiva din clădirea în care locuiesc. Mă simt foarte speriată și nu sunt sigură că vreau să mai stau aici, pentru că este foarte înfricoșător”, a declarat Angelina Miats, 19 ani, studentă este în primul an la UCL.

Maher Maaroufe, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat duminică (20 martie) sub suspiciunea de crimă și atac asupra poliției.

Inspectorul șef detectiv Linda Bradley, care conduce ancheta, a spus: „Aș dori să mulțumesc tuturor pentru publicitatea și împărtășirea apelului nostru de a-l urmări pe Maaroufe. ”

Arbor House este o unitate de cazare privată care găzduiește studenți din toate universitățile din oraș.

Înjunghiere mortală în Ilford

Doi bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă după ce au înjunghiat mortal un bărbat „în vârstă de 30 de ani”, în acest weekend. Ofițerii de poliție au fost chemați la Springfield Drive, Ilford, la ora 1:25 sâmbătă (19 martie), iar angajații ambulanței au încercat să-l salveze pe bărbat, însă acest lucru nu a fost posibil.

Ofițerii lucrează pentru a găsi rudele apropiate ale bărbatului și au demarat o anchetă pentru crimă. Urmează să fie programată o examinare post-mortem.

Cercetările sunt în desfășurare și oricine are informații ar trebui să sune la poliție, la 101 sau să scrie pe Twitter la @MetCC și să citeze cazul CAD466/19Mar.

Alternativ, puteți furniza informații anonime organizației caritabile independente Crimestoppers, la 0800 555 111.


…Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Premierul britanic Boris Johnson vrea să viziteze Kievul încercuit de forțele ruse

Premierul britanic Boris Johnson vrea să viziteze Kievul încercuit de forțele ruse

Lovirea și pălmuirea copiilor

Lovirea și pălmuirea copiilor de către părinți, interzise prin lege în Țara Galilor. Conservatorii se revoltă: „Părinții știu mai bine”