in

Yorkshire. Un român a constrâns o adolescentă cu dizabilități să întrețină relații sexuale cu patru bărbați

Un bărbat care a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale contra cost cu patru prieteni de-ai lui, în Wakefield, a primit doar închisoare cu suspendare.

Octavian Crăciun ar fi condus-o pe fată să se întâlnească cu „clienții” și, odată, a forțat-o să aibă relații sexuale cu patru bărbați, în schimbul banilor, a constatat instanța, potrivit Yorkshire Evening Post.


Leeds Crown Court l-a audiat pe Crăciun, în vârstă de 25 de ani, din Dewsbury Road, Wakefield, care a recunoscut o acuzație de provocare sau incitare la prostituție pentru câștiguri financiare.

Procurorul a declarat că tânăra are dizabilități și locuia la un moment dat într-o casă de sprijin.

Un lucrător social a contactat poliția, în august 2017, fiind îngrijorat de faptul că fata, care în acel moment avea 17 ani, fusese supusă unor presiuni pentru a efectua acte sexuale cu mai mulți bărbați.

Patru români arestați în Irlanda pentru spălare de bani. 1,5 milioane de euro din fraude cibernetice, prostituție și furturi

Când poliția a vorbit cu fata, ea le-a spus că a avut o relație cu un bărbat care lucra la o spălătorie auto.

„El o exploatase pentru satisfacție sexuală a lui și a prietenilor săi”, a spus acuzarea.

Fetei i s-a spus că actele sexuale vor avea loc în mașina lui Crăciun, el va primi banii și îi va da femeii jumătate din ei.

După ce a fost arestat, Crăciun a încercat  nege faptele, dar i s-au arătat mesaje între cei doi și a recunoscut că a aranjat ca bărbații să o întâlnească pe tânără pentru sex, dar a spus că îi doar avea grijă de banii ei.

Crăciun a primit o pedeapsă de 12 luni de închisoare, suspendată pentru 18 luni și a primit ordinul de a efectua 180 de ore de muncă în folosul comunității.Angajații supermarketurilor din Marea Britanie, scuipați și înjurați de COVIDIOȚI

Angajații supermarketurilor din Marea Britanie, scuipați și înjurați de COVIDIOȚI

Britanicii încep din nou să golească magazinele, de teama unei noi carantine generale