in

Zeci de ani de pușcărie pentru frații proxeneți Dumitru. Au bătut și au abuzat o femeie pe care o făcuseră sclavă sexuală

Doi frați din România au fost condamnați la peste 30 de ani de închisoare în Marea Britanie, după ce au exploatat sexual prin bătăi și amenințări o tânără de 20 de ani.

Ambii bărbați au fost condamnați vineri, 24 iulie, la Woolwich Crown Court, după ce au pledat vinovat la începutul acestui an, în aceeași instanță.

Ilcic Dumitru, de 19 ani, a fost condamnat la 15 ani și trei luni închisoare pentru conspirație la a aranja sau facilita traficarea unei persoane în Marea Britanie pentru exploatare sexuală, conspirație la ținerea unei persoane în servitute și furnizarea de droguri din clasa A, respectiv cocaină.

Ioan Dumitru, 24 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru conspirație la a aranja sau facilita traficarea în Regatul Unit a unei o persoane pentru exploatare sexuală și conspirație la ținerea unei persoane în servitute.

Londra. Femeie însărcinată bătută și forțată să se prostitueze de doi frați români: „Îți rupem capul!”

Victima de 20 de ani, din România, a fost păcălită să vină în Marea Britanie, unde i s-a spus că va lucra într-o fabrică. Cei doi i-au cumpărat un bilet de avion și au luat-o de pe aeroportul Luton.


A fost dusă apoi dusă într-o casă din Plumstead, unde mai erau două femei din România, unde i-au fost luate documentele.

În aceeași seară i s-a spus să poarte „haine sexy” și a fost dusă în nordul Londrei, unde i s-a dat un pachet de șervețele și prezervative și i s-a spus că va lucra pe străzi.

Victima le-a spus bărbaților că nu a mai făcut asta până acum, i s-a spus că va învăța. A fost forțată să aibă primul client în acea noapte, iar Ioan Dumitru a amenințat că îi „sparge capul” dacă nu face bani pentru ei.

Femeia a rămas însărcinată după ce prezervativul unui client s-a rupt. Prin violență, a fost ținută pe stradă și forțată să se culce cu 10-15 clienți pe zi, iar banii ajungeau la frații Dumitru.

Era bătută regulat și abuzată de cei doi. Nu i s-a permis niciodată să iasă singură din casă și era mereu cineva cu ea.

Unul dintre clienți i-a adus un telefon mobil, pe care l-a ascuns și l-a folosit pentru a-și contacta familia și a descrie situația din Marea Britanie.

Pe 18 decembrie 2019, autoritățile române au contactat poliția din Londra. Ambii bărbați au fost arestați, Ilcic fiind acuzat, în plus, pentru furnizare de droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Anchetă la o spălătorie auto din Keynsham. Român suspect de trafic de persoane

Boris le strică vacanța britanicilor: Cei care vin din Spania intră în carantină 14 zile