Menu
in

Zone din estul Londrei, fără energie electrică timp de ore întregi. Trenurile DLR au fost întrerupte, haos pe șosele

O întrerupere a curentului în estul Londrei – inclusiv în zonele centrale Tower Hamlets și Limehouse – a provocat haos ieri după-amiază (29 martie). Rapoartele de pe rețelele de socializare arată că pana de curent masivă a început în jurul orei 12.30, lăsând inițial 38.000 de oameni fără curent, scrie My London.

Apoi, începând cu ora 21.00, oamenii au rămas fără curent aproape nouă ore, fără nicio informație despre când situația va fi remediată.

Mulți trecători au descris că semafoarele nu funcționau, ceea ce a dus la confuzie pe drumuri. Un bărbat a raportat: „Limehouse și Wapping au afectat blocuri întregi fără curent și semafoarele nu funcționează. Tunelul Rotherhithe este închis”.

Trenurile DLR au fost, de asemenea, suspendate, din cauza „echipamentelor de comunicații defecte”.

BLACKOUT total în mai multe orașe din ANGLIA. Mii de locuințe au rămas fără energie electrică și fără semnal la mobil

TfL nu a confirmat dacă acest lucru este legat de întreruperile de curent din zonă.

Haos în estul Londrei din cauza penei de curent

„Docklands Light Railway: Niciun serviciu în timp ce reparăm echipamente de comunicații defecte. Metroul din Londra, Southeastern și C2C acceptă bilete pe orice rută rezonabilă”, a anunțat TfL.

Cei afectați s-au plâns că nu pot lucra de acasă sau nu se pot conecta la internet prin WiFi.

Deși în cele din urmă problema electricității a fost remediată, unii locuitori din estul Londrei s-au trezit fără apă curentă.

Potrivit site-ului UK Power Networks, 25 de coduri poștale uriașe din Estul Londrei au fost afectate de întrerupere până în această dimineață.

O declarație a UK Power Networks a arătat că: „Suntem conștienți de o întrerupere a curentului care afectează zonele E1, E1W și E14 din Londra. Inginerii noștri lucrează pentru a porni alimentarea cât mai curând posibil”.


…Zone din estul Londrei, fără energie electrică timp de ore întregi. Trenurile DLR au fost întrerupte, haos pe șosele…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version