in

Ce spune primarul din Iași despre românii din diaspora: „Fetele se prostituează, tinerii ajung sclavi”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a făcut declarații șocante despre românii din străinătate, în contextul unui discurs despre depopularea satelor. Primarul a spus, la postul ocal „Infinit Tv”, că fetele frumoase „au ajuns să se prostitueze”, iar numeroși tineri devin sclavi.

„S-a decimat satul românesc, tânăra generație nu a venit la oraș, tânăra generație, din păcate, a părăsit țara și acum îi vezi cum fetele tinere și frumoase multe dintre ele au ajuns să se prostitueze și vedeți cum știrile se umplu cu români peste tot.

Băieții, săracii, muncesc pe te miri ce că nu-l plătesc ca pe un italian sau ca pe un englez sau ca pe un neamț sau ca pe un francez, îl plătesc…îl întreabă ‘Măi, ai diplomă?’, ‘N-am’, ‘Știi limba franceză?’, ‘Nu’, ‘Câte clase ai?’, vezi 8, în cele mai bune cazuri.

‘Nu am cum să-ți dau salariul minim din Franța, ție am să-ți dau salariul ăsta, dacă vrei, dacă nu, la revedere!’. Și uite așa îi transformă în sclavi, iar noi acasă nu mai avem cu ce să ne întreținem părinții, bătrânii și satele sunt abandonate”, a afirmat Mihai Chirica, primarul orașului Iași.

Chirică se alătură astfel fostului său coleg din PSD, Ioan Rus, pe atunci ministrul Transporturilor, care în iunie 2015 a declarat: „România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betoniști, zidari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi etc. prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a spus Ioan Rus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Ministrul delegat pentru afaceri europene: „Brexit îi va afecta în mod special pe românii din Marea Britanie”

Opoziția britanică: „Boris Johnson vrea să folosească mijloace antidemocratice pentru a forța un Brexit fără acord”