in

Româncă din diaspora, dezamăgită după vacanța la Mamaia: „Marea este contaminată, mâncarea la fel”

O româncă din diaspora, creatoarea de modă Alexandra Popescu-York, săpune că a trăit o experiență nedorită în mult-așteptata sa vacanță în țara natală, pe litoralul Marii Negre. Alexandra și familia ei s-au confruntat cu condițiile de cazare supraevaluate de hotelierii români și, din nefericire, în urma îmbolnăvirii copiilor – toxiinfecție alimentară și enterocolită, cu cele din spitale.

România, m-ai dezamăgit profund. Păcat! 
Am obiceiul să mă entuziasmez în tot ce fac și ce îmi propun să fac. Am pornit de la motto-ul “Iubesc România!” și nimic nu mă va convinge contrariul. Așteptam să văd cu nerăbdare litoralul românesc, Mamaia cea plină de viață și mult lăudată. Pe lingă faptul că 6 zile o camera modestă la un hotel de 4 stele cu iz comunist costă 1.000 de dolari, marea este contaminată, mâncarea la fel, terasele și plajele sunt puțin populate și foarte triste. La Fratelli cântă Corina Chiriac, iar în rest bate vântul… 

Datorită ghinionului meu în viață, copiii s-au îmbolnăvit subit cu enterocolită și intoxicație alimentară și am avut deosebită plăcere să ajung la Spitalul de B.I. din Constanța unde am văzut cele mai oribile condiții din viață mea.

Am cumpărat săpun lichid, hîrtie igienică, pernă, cearceaf, prosop, tot ce este strict necesar unui copilaș pentru că spitalul nu oferă nimic…

Birourile contabilei și a managerului de spital erau foarte bine amenajate. Le-am văzut în cele 5 ore cât am așteptat să mi se semneze niște hîrtii fără importantă, copilul fiind cărat după mine și cu branula în mânuță. Bine că s-a vindecat (copilul) dar sechelele emoționale prin care am trecut amândoi sunt grave.

România, m-ai dezamăgit profund! Păcat! Eu tot nu o să îmi pierd speranța în ține dar trebuie să trag niște semnale de alarmă, poate te trezești!

În afară unor oameni (români) minunați care pot să îi număr pe degete, sunt foarte dezamăgită de România și de români. Păcat! Păcat!”, a scris Alexandra Popescu-York pe contul sau de Facebook., citată de bzi.ro.

Sursa: Gazeta Românească

Explodează preţurile pe litoralul românesc: «Suntem săraci, dar fuduli»

Falimentul litoralului românesc. Hotelierii: “Nu vrem turişti străini, sunt prea pretenţioşi”
Clima din Londra va fi asemănătoare cu cea de la Madrid, la Paris va fi ca în Australia

Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la preşedinţie: «Nu vreau să se creadă că sunt un om laş»