in

Londra. „Moșul” de la Ziarul Românesc a venit pentru sute de copii din comunitatea românească


Serbarea Pomului de Crăciun, 8 decembrie 2019

Serbarea Pomului de Crăciun – pentru al 7-lea an consecutiv, Ziarul Românesc a reușit să aducă laolaltă oamenii din comunitate. Astfel, Moș Crăciun a reușit să aducă o mulțime de daruri copiilor din comunitate. Istoricul evenimentului, inclusiv cu galerii foto și video, poate fi văzut aici: 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018.

Album foto disponibil pe pagina noastra de Facebook, Ziarul Romanesc.

Intrarea a fost liberă. Cadourile au fost pregătite în funcție de vârsta fiecărui copil și au conținut cărți, jucării și, bineînțeles, dulciuri. Partenerii din acest an al serbării de la Sudbury Primary School (mulțumim pentru găzduire!), au fost companiile MoneyGram și Eastlines – Serviciul de coletărie.

Eastlines Serviciu de coletarie

Evenimentul a fost prezentat de îndrăgitul actor Dragoș Moștenescu, iar sonorizarea a fost asigurată de DJ Kat.

Serbarea Pomului de Crăciun

De asemenea, sutele de participanți, copii, mămici, tătici și bunici, au fost colindați în pur stil românesc de copiii de la Școala Românească AlexZ.

Mulțumim:

Compania românească Aqua Carpatica și Alina Balațchi au avut responsabilitatea hidratări tuturor celor care l-au așteptat bucuroși pe Moș Crăciun.

Ceilalți sponsori, dar la fel de importanți, cu ajutorul cărora a fost posibil ca sutele de copii să aibă parte de cele mai frumoase daruri și în acesta an, sunt:

Super Financial Limited (Nicolae Caminschi) – companie de contabilitate;  Librăria Cărți RomâneștI; Osbornes Solicitors – firmă de avocatură; Notar in Londra (Cristina Mihalache Bertoli, Authentica Notaries); Radu Grosu, de la Liquidate – soluții pentru cazurile de insolvență;

24/7 Dental (clinică dentară din Londra), D&D Beauty for Women (salon de remodelare corporală),  Mobile, Beauty by Nicola, Silvia Gerea – Psychologist, Psychotherapist, Coach & Business Consultant.

Firma de contabilitate

Au pus umărul la treabă și le mulțumim: Andreea Baciu, Corina Bogdan, Veronica Costache, Mihaela Turcu și Larisa Golea-Udvar (face painting), Bogdan Zaharia (rudă cu moșul), Silvia și Lucian Gerea, familia Dicu, Andreea și Flaviu Lemnian, Dragoș Moștenescu, familia Borănescu, Alexandra Dănilă, Daniela Plăcintă, Bogdan Cristea, familia Opincă, Lavinia, Nicola și Beatrice Albert, Adrian Chiriță, Cristina Mihalache Bertolini (notar), Raluca Uta (manager Sudbury Primary School, gazda noastra).

Multumim părinților pentru răbdare!!

dentisti romani in uk

Au fost fotografii făcute „la minut”, de către Mircea Maer și Adedamola Adennye.

Sărbătoare românească

librarie romaneasca in uk

Elfii moșului au pregătit anul acesta 366 de pungi pline cu cadouri minunate, din care au fost oferite copiilor 346.

Pentru a nu se plictisi, copiii și părinții au avut parte de ședințe de face painting, au colorat, iar cei cu talent muzical au vizitat standul Școlii AB Music.

Testimoniale Serbarea Pomului de Crăciun:

„Am venit pentru prima dată și ne-am simțit foarte bine! Am cântat colinde, cu bucurie și sper să continuăm tradiția. Vă mulțumim!”, este părerea unuia dintre participanți.

„În momentul când am colindat împreună cu copiii și toți ceilalți din sală mi-au revenit amintiri frumoase, unice, pe care le-am trăit când eram copil, în perioada serbătorilor de iarnă”, a spus un alt român prezent la eveniment.

„Este atât de frumos când, la sute de kilometri de casă, putem simți emoțiile pe care ni le transmit colindele și ne fac să ne mai treacă dorul de casă. Vă mulțumim pentru efortul depus, atât pentru copii, dar și pentru noi. Doamne ajută!”, ne-a transmis un alt părinte.

Bună seara, voiam si eu sa zic wow si să transmit felicitări pentru cei care au organizat serbarea de la Sudbury Primary School. De ce țin să fac asta? Pentru că pentru prima dată am simțit căldură și unire de la românii noștri. Adică un grup de oameni a muncit, cred că mult timp și pe gratis, să aducă bucurii la niște copii pe care nici nu îi cunosc și să le ofere cadouri fără a cere nimic în schimb decât prezența noastră. Nu știu cine sunteți, dar tot respectul și stima noastră, a fost totul organizat perfect. Să vă dea Dumnezeu sărbători fericite și numai bucurii precum au fost în sufletele noastre când am văzut puiuții noștri așa fericiți să îl vadă pe Moșul”, a fost un mesaj emoționant pe un grup de Facebook al românilor din Londra.

Testimoniale Serbarea Pomului de Crăciun

Serbarea Pomului de Crăciun

Daniela Plăcintă: „Felicitări, Larisa Aramă și tuturor celor care te înconjoară și care au pus suflet, muncă și timp pentru organizarea acestui mega eveniment al Sărbătoririi Pomului de Crăciun!!! Zâmbetele și fericirea celor peste 300 de copii la întâlnirea cu Moșul sunt inestimabile!!! Am văzut sute de pitici, părinți și bunici, mulți dintre ei îmbrăcați în frumoasele noastre costume populare, cântând din inima frumoasele noastre colindele cu chipurile radiind de bucurie!!! IMPRESIONANT! Îți mulțumesc din suflet că mi-ai dat ocazia aș fiu parte la acest eveniment de suflet și să îmi prezint serviciile mele de Mortgage Adviser! Pentru câteva ore am simțit că am trăit într-o Mică Românie, în așteptarea lui Moș Crăciun!! Mulțumesc, Larisa Arama și întregii tale echipe de Oameni cu Suflete Frumoase! Sărbători Fericite și Binecuvântate!”

Serbarea Pomului de Crăciun

Simina Furdui Cristea: „Aș vrea să le transmit un maaaare „FELICITĂRI” Larisei Aramă, actorului Dragoș Moștenescu, Veronicăi Costache, copiilor care ne-au colindat, și tuturor celor din echipa acestora care s-au implicat și au făcut un lucru extraordinar pentru copiii din comunitatea românească din Londra… Ceea ce am văzut eu astăzi a fost ceva ce nu se poate exprima în cuvinte…. O muncă, pe cât de meticuloasă și de grea, pe atât de frumoasă…. Doar niște oameni cu suflet mare și cu rădăcinile bine înfipte în pământul strămoșesc pot duce zâmbetul pe buze a 300 de copii.
Jos pălăria, români frumoși!”

Testimoniale Serbarea Pomului de Crăciun

Super Financial: „Peste 350 de copii din comunitatea românească din Londra au avut întâlnire azi cu Moș Crăciun, la cel mai așteptat eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă organizat de Larisa Arama și Ziarul Românesc. Suntem bucuroși că am putut să-l ajutăm pe Moș și pe spiridușii lui și că prin aportul nostru copiii au primit mult așteptatele cadouri! Implicarea în proiecte comunitare este o preocupare constantă a echipei Super Financial Limited și suntem întotdeauna incantați să ajutăm! Sărbători binecuvântate!”

Larisa Aramă, Mircea Maer

Aqua Carpatica
Scoala romaneasca in uk
Serbarea Pomului de Crăciun
Învățătoare de la o școală din Vaslui, ridicată de polițiști. Fusese patroană de bordel cu minore în Italia

Exit poll în Marea Britanie: Conservatorii câștigă alegerile generale. Drumul spre Brexit este deschis