in

Sora diabolică. O româncă a încercat să își vândă surorile mai mici unei bande de traficanți de persoane
O femeie de origine română a încercat să își vândă cele două surori adolescente unei bande de traficanți de persoane pentru suma de 9.000 de lire sterline fiecare.

Polițiștii le-au salvat pe cele două fete, de 16, respectiv 17 ani și au arestat șapte persoane în legătură cu această faptă.

Cele două fete au cerut ajutorul surorii mai mari, după ce au fost abuzate sexual de către tatăl lor. Această, în loc să le ajute, a aranjat vânzare lor unei bande de proxeneți traficanți de carne vie. Mai mult, ele au fost abuzate sexual și de soțul surorii lor.

Adolescentele se află acum în îngrijirea autorităților locale ca urmare a operațiunii poliției în provinciile spaniole Zamora și Valladolid, scrie The Sun.

Patru persoane au fost reținute în Morales de Toro, un oraș mic de vinificație, la două ore și jumătate nord-vest de Madrid, iar alte trei în apropiere de Pozaldez, din provincia vecină Valladolid.

Un purtător de cuvânt al Poliției naționale spaniole a confirmat într-o declarație: „Polițiștii au eliberat două tinere române, în vârstă de 16 și 17 ani, care au fost vândute de către propria lor soră unor clanuri cu 10.000 de euro fiecare. Cele două fete au fugit de la familia lor după ce au fost abuzate sexual de tatăl lor și au căutat refugiu la sora lor mai mare.

„O dată ce s-au mutat, sora și soțul acesteia au negociat vânzarea lor către alte clanuri pentru a organiza căsătorii forțate. Șapte persoane au fost arestate în provinciile Zamora și Valladolid”.

Trei dintre cei patru suspecți reținuți la Morales de Toro au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unei investigații penale în curs de desfășurare, după ce au fost audiați în instanță.

Soarta celor trei din Pozaldez nu este cunoscută. Primarul de la Morales de Toro, Luis Segovia, a declarat că sora fetelor și a soțului acesteia nu au provocat niciodată probleme în oraș și i-a descris ca fiind „complet integrați” în comunitatea locală.

Frații Decebal și Spartacus, traficanți de femei în Irlanda de Nord. 27 de acuzații

Șapte români arestați pentru trafic de ființe umane. Au fost salvate mai multe femei
Pictorul român Bogdan Mihai Radu, premiat la Oxford International Art Fair

Pleacă milioane de români? Alții la rând, îi putem înlocui cu refugiați