in

Ultimul bilanț al cutremurului din Italia a urcat la 291 de morți: 11 cetățeni români decedați, 6 internați, 14 dispăruți

MAE confirmă decesul a încă unui cetățean român, numărul total ridicându-se în acest moment la 11.

”Potrivit ultimelor informații, Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret că, în urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, a fost confirmat decesul a încă unui cetăţean român. În prezent, numărul cetățenilor români decedați în urma tragicului eveniment se ridică la 11.

În ceea ce privește semnalările privind cetățenii români declaraţi dispăruți, numărul cazurilor aflate în atenția Ministerului Afacerilor Externe este, în acest moment, de 14 persoane. Trei persoane, care figurau inițial ca fiind dispărute, au fost identificate și sunt în viaţă. Doar una dintre aceste persoane este în prezent internată într-o unitate medicală, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Reprezentanţii Ambasadei României la Roma sunt în permanentă legătură cu unităţile medicale în care sunt internaţi în prezent 6 cetăţeni români răniţi în urma producerii seismului.

Echipa consulară mobilă din cadrul Unităţii de Reacţie Rapidă a MAE s-a adăugat echipelor mobile ale Ambasadei României la Roma şi Consulatului General al României la Bologna, aflate deja pe teren.

Luni, 29 august 2016, vor fi repatriate corpurile neînsuflețite a cinci cetățeni români decedați în seismul produs la 24 august a.c.” – informează MAE.

Protecția Civilă din Italia anunță că bilanțul victimelor cutremurului, comunicat de prefecturile din Rieti și Ascoli Piceno, a urcat în acest moment la 290: 230 la Amatrice, 11 la Accumoli și 49 la Arquata del Tronto. Numărul persoanelor asistate în taberele de corturi amenajate în regiunile Lazio, Marche și Umbria este de circa 2.500.

Noi informații privind situația românilor afectați de cutremurul din Italia

Motivul pentru care cutremurul din Italia a fost atât de nimicitor

Bilanț înfiorător al cutremurului din Italia. 247 de oameni au murit, sute de răniți. Printre victime sunt și români

UPDATE – Numărul morților continuă să crească în Italia. Ultimul bilanț al cutremurului: 120 de morți, sute de răniți.
Noi informații privind situația românilor afectați de cutremurul din Italia

Scandalos! Marea Britanie va deschide bordeluri unde se va face sex cu roboți