in

Fotomodelul secretar de stat le arată românilor din străinătate un munte de bani: „Hai acasă!”

Milioane pentru diaspora. «Există foarte mulți români care sunt în străinătate și doresc să se întoarcă în țară cu ocazia programului “Start-up Nation”» Declarația aparține lui Ilan Laufer, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.Laufer a declarat joi, la Târgu-Jiu, că valoarea fondurilor din acest program pentru anul acesta este de 380 de milioane de euro și că vor fi create circa 17.000 de locuri de muncă anual.

“Scopul programului este să finanțeze 10.000 de noi societăți anual. El va fi derulat pentru o perioadă de patru ani de zile. (…) Valoarea grantului este de 200.000 de lei, este suma maximă care poate fi accesată, sunt fonduri nerambursabile. Există foarte mulți români care sunt în străinătate și doresc să se întoarcă în țară cu ocazia programului ‘Start-up Nation’ și sunt foarte mulți tineri din țară și mă bucur foarte mult și sper cât mai mulți dintre dumneavoastră să aplicați, că 10.000 de finanțări sunt multe”, a precizat Ilan Laufer.

Harry Ilan Laufer, cunoscut pentru ca a intermediat aducerea H&M in Romania, a fost numit pe 18 ianuarie, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, ca secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Omul de afaceri este un sustinator declarat al PSD, el a aparut in clipurile electorale ale partidului.

Ilan Laufer are aparitii dese in presa mondena, a aparut si dezbracat pe coperta unei reviste dedicata barbatilor.

Diaspora Start Up, la secret. Fonduri de zeci de milioane de euro administrate de organizații fantomă

„Românii din diaspora nu-și pot plăti contribuțiile la pensie în țară”. Interpelare în Parlament

Plata taxelor în România pentru românii din diaspora. INSTRUCȚIUNI de completare a Declarației privind „veniturile realizate din străinătate”Diaspora Start Up, la secret. Fonduri de zeci de milioane de euro administrate de organizații fantomă

Promovarea turistică a României a luat sfârșit. Care promovare?