in

Vreau să îmi fac publică povestea!

Vreau să îmi fac publică povestea! Acesta a fost mesajul unui tânăr din UK

”Am vazut un articol interesant unde “hotii” si “curvele” din Diaspora își pun o poza de la locul de muncă, impreuna cu poveste lor .  As dori sa fac parte! Cum pot adauga si eu povestea mea? Multumesc!”

Așa începe mesajul trimis de Florin Ștefan către redacția noastră ca urmare a articolelor publicate de noi despe ”hoții și curvele din Diaspora (aici și aici).

”Mă numesc Florin Stefan, sunt asistent manager la compania Deliveroo. Am asteptat 4 ani si am indurat lucruri si persoane ca sa am un statut cat mai bun în UK. Si am un mesaj pt cei care considera românii din Diaspora ca fiind hoți: Va invit sa vedeti cum e viata in strainatate!!!

Am plecat din Romania la varsta de 17 ani, dupa 4 ani de Italia m-am decis s-o iau de la capat si sa fac un pas inainte in acelasi timp. Am venit in Londra la varsta de 21 de ani, cu mai putin de 10% de limba engleza, insa cu o ambitie mare de a face ceva. A durat mult sa construiesc incredere in oameni si ei in mine. Insa, in final, pot spune ca azi sunt fericit, mandru si multumit de ce am facut pana acum. Din pacate acasa nu am vazut acele oportunitati…

De-a lungul anilor am invata un lucru important: CA TREBUIE SA FACI TOT POSIBILUL SA-TI CASTIGI SINGUR TOTUL, SA NU DEPINZI PREA MULT DE SISTEM!”


Care este povestea ta?

„Hoții, cerșetorii și curvele” din DIASPORA trimit fotografii de la locurile de muncă. Dacă lucrezi în străinătate, așteptăm și fotografiile tale

 

“Mahalaua” din Diaspora. Poveștile românilor jigniți de guvernanții de la București

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Genova: vești bune, unul dintre cei doi români declarați morți, trăiește

Interlop român, căutat în toată Europa, arestat în Watford