in

Alex Ostafe, PACT Diaspora, le răspunde lui Firea și Dăncilă: „Incompetența și hoțiile au făcut ca românii să plece din țară”

„Incompetența politicilor făcute de unii și hoțiile făcute de alții au făcut ca o mare parte a românilor să plece din țară pentru un trai mai bun sau pentru a trăi într-o lume civilizată.

Doamna primar Gabriela Firea, nu știu cum va permiteți să luați în discuție măcar acest subiect, când dumneavoastră, în 16 noiembrie 2014, trimiteați imagini de la o secție de votare din afara Londrei (unde efectiv nu există o comunitate mare de români).

Dacă e să vorbim de o vrajbă și o manipulare grosolană, ne uităm la evenimente în ordine cronologică și la tot parcursul dumneavoastră politic și nu numai.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Cum puteți să discutați despre civilizație, când capitala României nu este legată cu nicio altă capitală europeană printr-o autostradă?

Doamnă prim ministru Viorica Dăncilă, din experiența dumneavoastră de la Bruxelles ar trebui să aplicați și în România, aceea de a vă da demisia atunci când trebuie… cât despre Diaspora, știm bine cum stau lucrurile în țară, avem nenumărate căi de informare (familie, prieteni, colegi etc.) și nu în ultimul rând avem mediul online, cât si mass media internațională.

Cu stimă, Alex Ostafe, chairman PACT Diaspora”

Vocea diasporei. Alex Ostafe, Londra: „În România trebuie schimbări în educație, fiscalitate, infrastructură, justiție”

Logodnica lui Victor Spirescu: „Era dependent … Știa că va muri tânăr”

Londra. Româncă răpită de pe stradă și vândută proxeneților violenți. „Când ceream de mâncare, eram bătută, dacă voiam să dorm, eram violată”