in

Au renunțat la Londra pentru a deschide o afacere în Cluj. London Brothers pentru vegani și gurmanzi

Frații Emanuel și Alin Runcan au renunțat la Londra, acolo unde au lucrat într-unele dintre cele mai vestite restaurante, pentru a-și deschide propriul local în Cluj-Napoca denumit London Brothers.

Potrivit Ziua de Cluj, cei doi frați au primit 40.000 de euro din fonduri europene și își vor deschide un local cu specific „britanic” la Cluj-Napoca.

Acolo vor găti atât mâncare “pentru vegani, cât și pentru gurmanzi”.

„Suntem doi frați bucătari cu o pasiune uriașă pentru mâncare, foarte motivați și creativi. De aceea am decis să ne deschidem propriul restaurant, îndeplinindu-ne astfel visul de o viață. Am lucrat în unele dintre cele mai renumite restaurante Fine Dinning cu stele Michelin din Londra.

În ultimii 10 ani, aceste restaurante au câștigat medalii și premii la concursuri internaționale, cum ar fi “Chef of the Year”. În aventura noastră, am dobândit o cunoaștere solidă a bucătăriilor internaționale, a bucătăriei Fusion, a ospitalității corporative, fine dinning și a ofertelor de vânzare în domeniul catering.

Studiind arta culinară și lucrând în 10 restaurante cu diferite specifice din Londra, un important centru politic, cultural, financiar și gastronomic, unde populația s-a adunat din toate colțurile lumii, am observat o evoluție în domeniul culinar.

Bucătăria Londrei a adoptat o multitudine de arome, s-a diversificat, această capitală devenind unul dintre orașele cu cele mai multe restaurante deținătoare de stele Michelin. Prin urmare, vrem ca restaurantul nostru să fie unul cu o servire rapidă și specific internațional.

Astfel, oferta noastră se distinge prin două tipuri de mâncare: sănătoasă pentru vegetarieni și vegani, dar și mâncare păcătoasă pentru gurmanzi, ceea ce ne-a condus și la alegerea numelui: London Brothers: Food Heaven and Food Hell.

Cunoaștem în aceeași măsură preferințele de top ale englezilor, precum și pe cele ale românilor, în așa fel încât încercăm să aducem în farfurii opțiuni gastronomice rafinate și diversificate, dar, totodată, accesibile unei vieți accelerate, cu un nivel de stres ridicat”, spune Emanuel Runcan.

Cei doi frați au participat și la show-ul culinar de la Antena 1, “Chefi la cuțite”.

Trei români „inventivi”. Se dădeau drept polițiști în centrul Londrei și goleau portofelele turiștilor

Guvernul May, amenințat cu o nouă moțiune de cenzură. Corbyn: „Este nevoie de alegeri generale”