in

Berlin. Angajat homosexual la o grădiniță unde sunt și copii români. Părinții au strâns semnături pentru îndepărtarea lui

În sectorul 12 al Berlinului, Reinickendorf, mai mulți părinți au recurs la demonstrații împotriva unui îngrijitor homosexual, angajat de grădinița pe care o frecventează copiii lor.

Scandalul a început, așadar, din cauza orientării sexuale a unui angajat.

„Ne aflăm în Berlin, în secolul 21, așa ceva nu se mai poate întâmpla”, a declarat, potrivit Tag24.de, directoarea grădiniței.În grădiniță sunt înscriși copii care provin din familii de musulmani, din țări arabe, Turcia, dar și din Rusia sau România, iar părinții acestora au protestat.

Educatorul vizat de atacuri susține că oamenii aceștia asociază automat termenul de „ homosexual ” cu ideea de copii molestați.

Unii părinți s-au declarat șocați și au format o alianță, susținând că nu își doresc ca micuții lor să fie conduși la toaletă sau schimbați de către un bărbat homosexual. Lucrurile au scăpat de sub control în timpul unei ședințe cu părinții.

„Părinții au început să strângă semnături și au spus că nu vor mai veni dacă bărbatul va rămâne angajat”, a susținut directoarea.

Între timp, unii părinți și-au mutat deja copiii la alte grădinițe.

„Echipa de educatori a dorit ca bărbatul să fie angajat, deoarece în perioada sa de practică, a făcut o impresie bună. Nu ar trebui să intereseze pe nimeni orientarea sexuală a vreunei persoane. Pentru mine, contează calitatea muncii pe care o depune”, a adăugat directoarea grădiniței.

În plus, concedierea pe criteriul de orientare sexuală ar încălca legile în vigoare.

Copiii unor români din Anglia, daţi unui cuplu de homosexuali

Se cere arestarea lui Florin Barbu: „Cred că dacă mă bagă în pușcărie copiii rămân la ei”
Un preot anglican octogenar se căsătorește cu un român de 24 de ani

Theresa May declanșa Brexitul, prinţul Charles era decorat cu “Steaua României” la Cotroceni