in

Dan Barna (USR) îl acuză pe Klaus Iohannis de plecarea românilor din țară: „Ne-a adus în această situație!”

Dan Barna, candidatul USR – PLUS la alegerile prezidențiale, l-a acuzat într-o conferință de presă susținută la Sibiu, pe Președintele Klaus Iohannis că este reprezentantul clasei politice care a dus România în situația de a avea patru milioane de oameni în afara țării.

“Președintele Iohannis este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că, timp de 30 de ani, clasa politică toată, și de-o parte și de cealaltă, a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, a spus Dan Barna, citat de Digi24.ro.

”Vreau ca România să devină o țară din care tinerii să nu mai plece. Soluția nu poate să vină de la actuala clasă politică

Este nevoie inclusiv la Cotroceni inclusiv de ceea ce înseamnă ADN-ul, energia USR, este nevoie la Cotroceni de un aer proaspăt și de o energie nouă. Președintele poate să dea viziunea către unde merge această țară și dacă Președintele este în mijlocul comunității zi de zi, nu doar în situații de criză, chiar putem să redirecționăm dezvoltarea României către ceea ce înseamnă Europa, către o țară în care vrem să trăim și tinerii vor să rămână.”, a mai spus Barna.

400.000 de români ar locui în prezent în Marea Britanie, potrivit Ministerului Diasporei

Asasinul din Caracal a recunoscut crimele. Încep să cadă primele capete

Se întâmplă în Anglia. Ucisă după ce poliția i-a ignorat apelurile și a amendat-o pe motiv că pierde timpul autorităților