Dan Bittman, despre taxele plătite de românii din străinătate: „Muncitorul meu plătește taxe francezului, neamțului, spaniolului, nu mie“

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (57 de ani), a fost invitatul lui Ionuţ Cristache, în emisiunea „România 9“ de la TVR, unde a făcut și declarații despre Uniunea Europeană.

Europa e un conglomerat de fugiți de acasă. Peste un an s-ar putea să nu mai existe Uniunea Europeană. Planul meu ar fi să scrie pe pașaportul meu: Dan Bittman, cetățean european, nu român, nu ungur, nu iugoslav. Aici s-a pierdut startul, în Europa. Americanii sunt americani pentru că toți au pașaport american. Și sunt chinezi, români, bulgari. Așa am fi fost toți într-o barcă.

Altfel, de ce să trag eu pentru polonez? Să plătesc eu taxe aici în țară? Sau muncitorul meu se duce frumos afară și-i plătește taxe francezului, neamțului, spaniolului, nu mie. Nu-mi plătește mie aici. Că de-aia și aici e o discuție, cu diasporă, cu nediasporă…“, a declarat solistul.

În urmă cu mai multe luni, Bittman a fost aspru criticat pentru declarațiile sale privind munca românilor din diaspora. Apostrofat în urma odelor pe care le-a făcut primarului PSD din Sectorul 5, Dan Bittman l-a apostrofat pe un critic, spunându-i să se ducă în Spania la căpșuni.

Bittman a prezentat un eveniment organizat de primarul sectorul 5, care ar fi costat 700.000 de euro. Valul de revoltă a ajuns și pe internet, acolo unde Dan Bittman a replicat astfel: „Vaaaai da știi ce rușine îmi e??!!! Muncesc cinstit și un prost ca tine îmi spune să mi fie rușine, du te n Spania la căpșuni și fii demn”, a scris Dan Bittman pe contul său de socializare.

Acum, la TVR1, Bittman a vorbit despre comentariile negative primite atunci: „Toată ura îndreptată atunci spre mine a fost una plătită. M-am uitat și eu printre comentariile de atunci și am observat că majoritatea erau de pe conturi false.“

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Consulatul României din Londra, înconjurat de polițiști

Condiţii inumane la un spital din România: patru pacienţi în pat, saloane degradate, uşi legate cu lanţuri