in

Exodul peste Ocean: Români prinși în timp ce încercau să intre ilegal din Canada în SUA

Cinci imigranţi români au fost capturaţi de autorităţile americane în timp ce încercau să pătrundă ilegal din Canada în Statele Unite, au anunţat autoritățile din SUA, conform mediafax.ro.

Un bărbat din Mexic şi unul din Guatemala au încercat să transporte ilegal cinci români din Canada în Statele Unite. Şase persoane – un cetăţean mexican şi cinci imigranţi români – au fost capturate vineri 2 februarie în zona Canaan, în statul american Vermont, în timp ce încercau să intre pe teritoriul SUA.

Călăuza mexicană a spus anchetatorilor americani că are permis de rezidenţă în Canada, precizând că i se ceruse de persoane din Montreal să conducă cinci imigranţi români în SUA.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Suspectul din Guatemala a fost arestat separat, el precizând că primise 1.000 de dolari pentru operaţiunea de îndrumare a imigranţilor români spre Rhode Island.

Cei doi suspecţi – din Mexic şi Guatemala – sunt acuzaţi de conspiraţie pentru transportarea în Statele Unite a unor persoane fără vize de călătorie. Trei dintre cei cinci români au fost plasaţi în arest preventiv pentru a fi martori în proces.

 

ALERTĂ! Temperaturi extreme în această noapte în Marea Britanie. Vine înghețul!

Era considerat erou după atacul de la Manchester, s-a descoperit că fura de la victime: condamnat