in

SICRIE PE ROȚI. Un autocar cu români care plecau în străinătate circula fără o roată

Un autocar din Bistrița-Năsăud cu grave probleme tehnice a fost oprit, săptămâna trecută, pe o autostradă din Austria.

Șoferul își propunea să străbată Europa fără o roată, însă austriecii l-au tras pe dreapta. Pasagerii au așteptat 14 ore pentru ca mai apoi să fie întorși în țară, deși ei plecaseră spre Spania.

Polițiștii au oprit pe o autostradă din Austria un autocar înmatriculat în Bistrița-Năsăud. Acesta era plin cu oameni, venea din România și se îndrepta spre Spania. Polițiștii au confiscat numerele de înmatriculare ale autocarului și i-au interzis șoferului să circule mai departe.

Asta după ce au identificat grave probleme tehnice. Polițiștii au fost sesizați de un șofer, din trafic, care a observat că autocarului îi lipsea o roată. Potrivit vienna.at, printre problemele identificate de către polițiști s-au numărat nereguli cu planetara, cu suspensia, care era legată cu o frângie, plăcuțe de frână corodate și prezoane de la celelalte roți lipsă sau rupte.

În autocar erau 35 de pasageri, care au rămași blocați pe autostrada din Austria mai bine de 14 ore, până când un alt autocar i-a preluat și i-a adus în România. Șoferul s-a ales și el cu o amendă mare de la poliția austriacă.

Șofer român băut, accidentează grav un pilot scoțian de raliu și fuge de la locul faptei

Registrul Auto Român: Vrem să INTERZICEM mașinile cu volanul pe dreapta

Anul 2018 ar putea fi ultima șansă de a studia în condiții avantajoase în Marea Britanie