in

Taximetristul care l-a provocat pe Dragnea pe Facebook a emigrat: “Nu cred că voi reveni vreodată în România”

Un șofer de taxi care s-a întâlnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, după ce l-a provocat pe acesta pe Facebook să publice un selfie, a plecat din țară.

Bogdan Lungu a promis că îi va face cinste cu o ladă de bere lui Dragnea dacă acesta dovedește că își scrie singur postările de pe Facebook.

Liderul PSD a intrat în joc și i-a trimis taximetristului o fotografie cu el în mașină și l-a invitat să aducă berea la sediul partidului din București.

Cei doi s-au întâlnit, iar Dragnea i-a promis șoferului că până în 2020 vor fi inaugurați 150 km de autostradă.

Lungu a spus că șeful PSD nu a reușit să îl convingă. El a declarat pentru Euronews că intenționa să părăsească țara și că dorea să vadă dacă cel mai puternic politician din România îi poate schimba părerea.

„Am vrut cu adevărat să vorbesc cu persoana care conduce de facto această țară, pentru a vedea dacă mă poate face să-mi pun la îndoială dorința de a părăsi România. Mi-am dat seama că lucrurile se vor înrăutăți și că trebuie să fie o cale de ieșire pentru binele celor doi copii ai mei. Decizia de a părăsi țara a fost una dificilă, dar întâlnirea cu Dragnea m-a convins mai mult că este una corectă”, a declarat Lungu.

La trei zile după întâlnirea cu liderul PSD, el a postat o fotografie de pe Facebook, în care ține un drapel românesc în fața Empire State Building din New York, cu titlul: „Am plecat așa cum am promis”. El a continuat să comenteze: „Nu cred că voi reveni vreodată în România”.

După 10 ani a făcut greșeala să se întoarcă în România. „Nu vă întoarceți acasă! Nu merită să vă investiți banii aici”

Pasagerii europeni se plâng de companiile aeriene: „Suntem tratați necorespunzător”

Brexit. Marea Britanie nu va cere prelungirea perioadei de tranziție