in

VIDEO – Româncă ținută prizonieră și violată timp de 10 ani de un italian, a născut doi copii în captivitate

Caz șocant în Calabria. Un italian de 52 de ani, Aloisio Francesco Rosario Giordano, a fost arestat de carabinierii din Gizzeria (Catanzaro), cu acuzația de ținere în sclavie, violuri multiple și rele tratamente în familie. Timp de 10 ani, a ținut o româncă prizonieră într-un beci pe un câmp din Gizzeria, fără apa, curent și servicii igienice.

Femeia, acum de 29 de ani, a fost supusă unor violențe de neimaginat, violată și bătută zilnic. Din aceste violuri s-au născut doi copii.

Investigațiile carabinierilor au arătat că femeia sosise din România în 2007, la vârsta de 19 ani, pentru a o îngriji pe mama bărbatului. După moartea bătrânei, acesta a sechestrat-o și a ținut-o prizonieră timp de 10 ani. Femeia a fost practic imobilizată, încuiată în beci, obligată la violuri zilnic. Nu a fost dusă niciodată la spital, nu a întâlnit niciodată o altă persoană. În timpul sarcinii nu a primit îngrijiri medicale. Rănile grave în părțile intime rezultate în urma violurilor și nașterilor au fost cusute de bărbat cu fir de nylon pentru pescuit.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Ancheta a pornit după ce bărbatul, aflat cu băiatul într-o mașină, a avut un comportament ciudat când mașina a fost verificată de carabinieri, pentru un control de rutină. Băiatul era murdar și avea hainele rupte.

S-a decis o verificare a domiciliului, decoperindu-se oroarea: femeia și copiii, un băiat de 9 ani și o fetiță de 3, trăiau în beciul insalubru, cu șobolani și gândaci, făcându-și nevoile în găleți. Dormeau pe „paturi” din carton. Femeia era aproape inconştientă şi înțelegea ce i se întâmplă după atâţia ani de tortură.

Având în vedere condițiile grave ale femeii și copiilor, aceștia au fost transferați imediat într-o locație protejată. Italianul a fost dus la penitenciarul din Catanzaro.

Mai jos video publicat de carabinierii din Gizzeria care au intervenit la fața locului și au eliberat-o pe femeie.

Razii anti- sclavie la spălătoriile auto din Nottingham. Românii, posibile victime, nu colaborează cu autoritățile

Cinci români de succes din Marea Britanie, laureați pentru activitatea lor la Gala Constantin Brâncoveanu