in

Atac rasist INTOLERABIL la adresa românilor: „Țigan român nenorocit! Cu siguranță că o rudă de-a ta împuțită stă în Irlanda de Nord!”

Soția fotbalistului Corry Evans care joacă pentru naționala Irlandei de Nord a lansat un atac rasist fără precedent la adresa arbitrului român Ovidiu Hațegan care a condus partida Irlanda de Nord – Elveția din preliminariile Campionatului Mondial.

Lisa Evans s-a supărat când arbitrul l-a penalizat pe soțul său, acordând penalty și cartonaș roșu la o intervenție de-a acestuia.

Femeia a scris pe Tweeter: „ Țigan român nenorocit! Cu siguranță că o rudă de-a ta împuțită trăiește în Irlanda de Nord!”

Antrenorul selecționate Irlandei de Nord a declarat după meciul cu Elveția că este cea mai proastă decizie de arbitraj pe care a văzut-o.

„Cu siguranță că nu am mai văzut asa ceva intr-un meci de un asemenea nivel. Mingea l-a lovit clar pe Corry Evans în spate, iar arbitrul a avut culoar vizual.

Am petrecut trei ore în conferintț cu UEFA, săptămâna trecută, pe seama arbitrajului video, și nu pot să nu susțin implementarea sa când văd așa ceva”, a spus Michael O’Neill.

Rasismului și intoleranța în Marea Britanie au atins cote alarmante

Serena Williams îl acuză pe Ilie Năstase de rasism. Nasty: „Nu am spus că o să iasă un negru urât, ăla e rasism”

Ministrul pentru Afaceri Europene: „Noi garantam că pe teritoriul României cetățenii britanici își vor păstra drepturile”

S-a decis ziua Brexit-ului. Guvernul May va legifera această dată pentru a elimina orice confuzie