in

Cardiff. Tatăl homosexual, acuzat că și-a ucis fiica de un an și jumătate. „Mă duc în Iad cu Elsie , e o psihopată, țipă de 10 minute”

Matthew Scully-Hicks, un homosexual în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis fiica adoptivă, Elsie, în vârstă de doar 18 luni. Fetița a murit la Spitalul Universitar din Cardiff, Țara Galilor, la 29 mai 2016, la patru zile de la internare. Potrivit BBC, inculpatul anunțase la numărul de urgență 999 că Elsie este „inconștientă și moale”.

Tatăl neagă faptul că și-a ucis copilul, spunând că acesta a căzut de pe o masă.

Elsie a fost adoptată de Matthew Scully-Hicks și de partenerul acestuia, Craig, în septembrie 2015, la vârsta de 10 luni.

Cei doi se mutaseră în Cardiff în urmă cu șase ani, fiind căsătoriți de trei ani. La opt luni de la căsătoria lor, ce a avut loc în Portugalia, a fost finalizată adopția, iar după două săptămânii fiica adoptivă a murit.

Procurorul a spus că inculpatul i-a provocat copilului leziuni mortale, apoi a sunat la ambulanță unde a anunțat că Elsie este inconștientă.

Paramedicii au găsit fata în stop cardio-respirator. „Leziunile care au provocat moartea fetei fuseseră cauzate de inculpat cu puțin timp înainte de a suna la serviciile de urgență”, a spus procurorul în fața instanței.

Totodată, s-a dovedit că atacul din acea zi nu a fost primul act de violență față de copil. Fetița era abuzată în mod sistematic de inculpat, iar în cele din urmă a fost ucisă.

Elsie a suferit hemoragii ale creierului, iar testele au arătat sângerări mai vechi în spatele ochilor. De asemenea, micuța avea coaste rupte, femurul stâng fracturat și capul spart în mai multe locuri.

Potrivit BBC, procurorul a declarat că Matthew Scully-Hicks își abuza fiica în timp ce partenerul său se afla la serviciu.

În noiembrie 2015, la două luni după ce copilul a intrat în familia de homosexuali, și-a fracturat glezna, în timp ce se afla în grija inculpatului, care a prezentat mai multe variante despre cum a suferit leziunea.

O lună mai târziu, fetița avea o contuzie la frunte, iar în ianuarie 2016 suferise o vânătaie la cap, în martie ajungând la urgență după ce Matthew Scully-Hicks a spus că a căzut pe scări.

Juriul a citit o serie de SMS-uri pe care inculpatul le-a trimis unor prieteni în care descria copilul ca fiind un psihopat.

Mă duc în Iad cu Elise”, scria inculpatul. „Tocmai a urlat non-stop timp de 10 minute. Avea sticla plină și scutecul curat, literalmente de nici măcar jumătate de oră, este o psihopată”, mai spunea Matthew Scully-Hicks.

Procesul continuă.

Berlin. Angajat homosexual la o grădiniță unde sunt și copii români. Părinții au strâns semnături pentru îndepărtarea lui

Copiii unor români din Anglia, daţi unui cuplu de homosexuali

Instanța a luat copilul unei românce și l-a încredințat tatălui homosexual și partenerului acestuia

Marea Britanie. 20% dintre victimele infracțiunilor de sclavie modernă provin din România. Fiți atenți la semnele acestei infracțiuni

Acuzat că a prejudiciat un magazin românesc din Londra. „Eram invidios pe patroni”