in

Ce salariu primește un interpret în Anglia. Interpreții de limba română, printre cei mai solicitați

Poliția din West Yorkshire va avea la dispoziție mai mult de 2,5 milioane de lire sterline pentru plata interpreților în următorii patru ani.
Interpreții sunt necesari pentru a ajuta persoanele aflate în custodie, precum și pentru a oferi sprijin victimelor și martorilor în timp ce numărul imigranților din zonă este în creștere.Potrivit brinkwire.com, Poliția din West Yorkshire va avea acum acces la vorbitori de 51 de limbi, printre care se numără și unele dintre cele mai puțin reprezentate limbi europene, africane și asiatice.

Cifrele publicate pe police.co.uk, care au folosit datele Office Home, arată că Poliția din West Yorkshire plătește 124 de lire sterline pentru patru ore de tradus față în față.

Plata minimă este de 31 de lire sterline pe oră. Nu se percep taxe de călătorie sau alte cheltuieli.

La nivel național, taxa variază de la poliția Essex care plătește cel puțin 86 de lire sterline pentru patru ore, în timp ce Derbyshire Constabulary are la dispoziție pentru același timp 154 de lire.

Funcția de interpret include o serie de servicii, inclusiv telefoane și contact direct, împreună cu servicii specializate pentru persoanele cu dificultăți de auz și multe altele.

Cele mai comune limbi solicitate în conformitate cu Registrul național al interpreților de servicii publice sunt poloneză, urdu, rusa, spaniola, araba, româna, franceza, persana, mandarina și portugheza.

100 de milioane de lire sterline pentru interpreți. Infractorii români, în topul celor care apelează la traducători

Răzvan Sîrbu, ucis cu bestialitate în Kent. Acuzatul se apără și invocă legitima apărare: „Am crezut că vrea să mă taie în două”

Un oficial al UE avertizează: „Nu îi credeți pe cei care spun că Brexit nu se va întâmpla”