in

Manchester, a înghițit o pungă cu cocaină și a murit, spera să recupereze drogurile odată ajunsă în Dubai

O profesoară din Marea Britanie a murit accidental, după ce a înghițit o pungă cu cocaină, într-o sală de așteptare din aeroport, în timp ce aștepta să se îmbarce într-un avion spre Dubai, scrie The Telegraph.

Victoria Buchanan, în vârstă de 42 de ani, a înghițit punga cu droguri când și-a dat seama că încă mai avea cocaina asupra ei, după ce și-a verificat bagajul. Femeia, mamă a trei copii, cumpărase droguri în valoare de 200 de lire sterline în timp ce își vizita familia, în Marea Britanie, împreună cu soțul ei.

Femeii îi mai rămăsese o punguță cu cocaină în valoare de 60 de lire, așa că a decis să o înghită și să treacă astfel de controlul de securitate. Ea spera să recupereze drogurile odată ajunsă în Dubai.Punga s-a spart însă în stomacul ei, iar femeia a murit din cauza supradozei, după ce a avut convulsii puternice și s-a prăbușit la podea. Inițial, angajații aeroportului din Manchester au crezut că Buchanan a intrat în șoc anafilactic și i-au administrat un tratament cu epinefrină, pe care femeia îl păstra în geantă pentru alergia sa la uleiul de palmier. Ea s-a stins din viață la spital.

La autopsie, medicii au descoperit punga cu cocaină. Părinții femeii nu știau că aceasta lua droguri, însă soțul ei a recunoscut că știa că britanica obișnuia să ia cocaină ocazional.

„Știam că ia cocaină în cantități mici, ocazional, era ceva ce făceam împreună. Însă dacă cineva ar fi rugat-o să transporte droguri, ar fi refuzat cu siguranță. Nu era în poziția în care să fie șantajată de cineva, pot spune asta sigur. În niciun caz nu cred că a vrut să aducă punga înapoi în Dubai”, a spus soțul femeii.

Atenție la ce mâncați! Cocaină depistată în creveții din Marea Britanie

Anglia, copil de 14 ani, și-a văzut mama ÎMPUȘCATĂ MORTAL de tatăl ei vitreg: ”În ochii lui se citea că voia să comită o crimă”

Invenție senzațională! Cercetătorii britanicii au creat un plasture cardiac, poate salva de la moarte persoane care au suferit un infarct