in

Polițiștii dintr-o localitate britanică urmăresc o panteră care terorizează localnicii

Locuitorii unei mici localități din vestul Angliei, Harrowbarrow, sunt pur și simplu terorizați de un animal, posibil o panteră lăsată în liberate, care le mănâncă pisicile și câinii.

Mai mult, spun aceștia, cerbii și căprioarele din zonă au fost alungate de fiara sălbatică.

Potrivit  The Sun, atacurile au început să apară în urmă cu puțină vreme. Întâi a dispărut o pisică, apoi alta.

Stăpânii animalelor au pus dispariția pe seama perioadei de împerechere, dar animalele nu s-au mai întors acasă. Apoi, stăpânul unui câine spune că animalul său a fost grav rănit în timp ce se plimba noaptea prin grădină. Dus la veterinar, acesta i-a confirmat că prietenul său patruped a fost atacat de un animal mare, posibil o panteră.

Criminaliștii poliției au ridicat o urmă a unui animal dar au evitat să spună despre ce este vorba, pentru a nu crea panică. Un ofițer a spus: „Ceva a fost aici, care nu ar trebui să fie.”

„Proprietarul unui câine a povestit cum animalul l-a urmărit până la intrarea în casă după ce i-a atacat câinele. Am chemat poliția, iar aceștia au ridicat o urmă de aproape cinci centimetri”, a declarat James Stephenson, în vârstă de 23 de ani.

Un alt vecin a spus: „au fost o mulțime de cerbi pe câmp și aceștia au dispărut de patru sau cinci luni”.

El a mai spus: “Acum, nimeni nu iese afară pentru că este prea speriat “.

VEZI VIDEO – Cei doi români care forțau un tânăr să doarmă sub scări și să se spele în grădină au fost condamnați

Eagles Football Academy, parteneriat cu Bogdan Apostu, cel mai activ agent de jucători român. Gabi Dumitru: „Eu pregătesc copii la un nivel înalt, iar el să obțină prețul corect”